Κινήσεις εξωστρέφειας στο Χονγκ Κονγκ για 8 ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικής δραστηριότητας

Οκτώ ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις βρήκαν θέση στο Εθνικό Περίπτερο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, που συμμετείχε για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών, ASIA FRUIT LOGISTICA, στο Χονγκ Κονγκ.

Με τη συμμετοχή 650 εκθετών από 37 χώρες

Ειδικότερα στο Εθνικό Περίπτερο μετείχαν, μεταξύ 650 εκθετών από 37 χώρες, οι εταιρίες ARGEAS FRUIT, GREEK & FRESH, KOLIOS FRUIT, LABIDINO, MITROSILIS, SNACK A FRUIT, SOURSOS και ZEUS KIWI, οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε περισσότερους από 11.000 επαγγελματίες επισκέπτες από 70 χώρες, αναδεικνύοντας τη δυναμική που παρουσιάζει ο κλάδος της αγροτικής παραγωγής της χώρας μας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ελληνικές εταιρίες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν σειρά επιχειρηματικών επαφών και συζητήσεων με εταιρίες εισαγωγής και διανομής από διάφορες ασιατικές χώρες, να καλλιεργήσουν επαφές με παλαιότερους και δυνητικούς νέους πελάτες, επιδιώκοντας νέες εξαγωγικές συμφωνίες.

Ακόμη, στη συγκεκριμένη διοργάνωση παρουσιάστηκαν επίσης ως μεμονωμένοι εκθέτες η εταιρία PROTOFANOUSI FRUITS και η ομάδα παραγωγών Nespar – PREMIUM EUROPEAN KIWI.

Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, η επόμενη ASIA FRUIT LOGISTICA πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 5 – 7 Σεπτεμβρίου 2018, στο Χονγκ Κονγκ και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί για πληροφορίες σχετικά με το Εθνικό Περίπτερο να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ