Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση κάηκε στην Αττική και πνίγηκε στο Σαρωνικό

Λαζαρίδης: Δεν υπάρχει καθαρή έξοδος από το μνημόνιο

«Ο κ. Κουρουμπλής, ανθρώπινα, μπροστά σε αυτήν την πολύ μεγάλη οικολογική καταστροφή που έχει συμβεί στην Αθηναϊκή Ριβιέρα θα έπρεπε μόνος του να θέσει την παραίτηση στη διάθεση του πρωθυπουργού», επισήμανε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, σε τοποθέτησή του στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Μακάριος Λαζαρίδης: Οι ευθύνες της κυβέρνησης και του αρμοδίου υπουργού είναι πάρα πολύ μεγάλες

Όπως, χαρακτηριστικά, τόνισε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας «δυστυχώς, από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, αυτή η κυβέρνηση κάηκε στην Αττική και πνίγηκε στο Σαρωνικό». «Υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, τόσο ως προς την άδεια του πλοίου, όσο και ως προς το πώς αυτό το πλοίο ήταν αξιόπλοο. Πώς βυθίστηκε ένα πλοίο μέσα στο λιμάνι με συνθήκες σχεδόν άπνοιας; Οι ευθύνες της κυβέρνησης και του αρμοδίου υπουργού είναι πάρα πολύ μεγάλες», επεσήμανε ο κ. Λαζαρίδης.

«Η κυβέρνηση δε γνώριζε πώς να αντιμετωπίσει αυτό το συμβάν»

Ο κ. Λαζαρίζης συνέχισε την τοποθέτησή του αναφέροντας «ένα παράδειγμα που αποδεικνύει την ανικανότητα της κυβέρνησης. Υπάρχει ένα πλοίο στο Αιγαίο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Θαλάσσιας Ασφάλειας. Η συνδρομή αυτού του πλοίου ζητήθηκε τέσσερις ημέρες μετά. Δεν τόλμησε, δεν σκέφτηκε, δεν ήξερε ένας άνθρωπος στο υπουργείο να σηκώσει ένα τηλέφωνο και να ζητήσει τη βοήθεια αυτού του πλοίου στο πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της απορρύπανσης. Αυτό και μόνο δείχνει ότι η κυβέρνηση έδρασε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Δεν γνώριζε πώς να αντιμετωπίσει αυτό το συμβάν» καταλήγει ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ