Το 7ο «Thessaloniki Food Festival» κατεβαίνει στην Αθήνα

Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου, στην πλατεία Κοτζιά

Το 7ο «Thessaloniki Food Festival» κατεβαίνει στην Αθήνα

Στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα θα «κατέβουν», στις 7 και 8 Οκτωβρίου, οι παραδοσιακές και οι σύγχρονες συνταγές της πόλης της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του «7ου Thessaloniki Food Festival».

Φεστιβάλ φαγητού δρόμου το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου

Σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο το φεστιβάλ «φαγητό δρόμου» (street food), εκεί όπου επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής θα κάνουν ευρύτερα γνωστές τις συνταγές της Θεσσαλονίκης.

«Αυτή η ανάγκη για δημιουργία, πρωτοπορία και η διαρκής μας ανησυχία για πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στο να δώσουν νέα πνοή στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας, καθώς και στην τοπική επιχειρηματικότητα, υπήρξε η κινητήριος δύναμη πίσω από το “Thessaloniki Street Food Festival”», τονίζει ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας.

Food village με signature προϊόντα

Η πλατεία Κοτζιά θα μετατραπεί για 2 μέρες σ’ ένα food village με signature προϊόντα, παραδοσιακές συνταγές και μοντέρνες κουζίνες των κορυφαίων επιχειρήσεων εστίασης της Θεσσαλονίκης μουσική από διάσημους DJ της πόλης, work-shops και διαδραστικά παιχνίδια.

Το διήμερο φεστιβάλ γίνεται σε συνεργασία του με την ομάδα «Up And Loud» των «Street Food Thessaloniki», με την υποστήριξη του δήμου Αθηναίων. Η εκδήλωση θα είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ