Βραβείο καινοτομίας στην AGT FM

Για τις καινοτόμες υπηρεσίες στην διαχείριση εγκαταστάσεων του Hilton Athens

AGT FM-Βραβείο Καινοτομίας

Για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει στην διαχείριση εγκαταστάσεων του Hilton Athens, μέσω της υπηρεσίας AGT Hospitality Support, βραβεύθηκε η AGT FM, στα Tourism Awards 2017.

Εφαρμογή της AGT FM επιβλέπει επί 24ώρου το Hilton Athens

Μόνιμο προσωπικό, με επίβλεψη Μηχανικού, παρακολουθεί και επιβλέπει τους τομείς Συντήρησης στο Hilton Athens, όλο το 24ωρο με On line Mobile Connection (Κινητά & Τablet). H εφαρμογή CMMS Coswin, έχει την δυνατότητα διαχείρισης βλαβών τόσο τοπικά όσο και απομακρυσμένα.

Εξοικονόμηση πόρων, ταχύτητα και ποιότητα στην αποκατάσταση βλαβών

Η αδιαμφησβήτητα αναβαθμισμένης ποιότητας υπηρεσία, προσφέρει σημαντική υπεραξία, δημιουργώντας σημαντική εξοικονόμηση πόρων, ταχύτητα και επιπλέον ποιότητα αποκατάστασης βλαβών. Η AGT Hospitality Support είναι Customized υπηρεσία που μπορεί να αναβαθμίσει και να υποστηρίξει ξενοδοχεία, νοσοκομεία και κλινικές.

Περιλαμβάνει πλήθος υπηρεσιών όπως Room sinspection (συντήρηση ή και έως επί τόπου επιδιόρθωση), Συντήρηση και Τεχνική υποστήριξη όλων των ηλεκτρομηχανολογικών, υδραυλικών, οικοδομικών κτλ. των ξενοδοχείων, Διαμορφώσεις χώρων, Διαχείριση Αποθήκης και Προμήθεια Υλικών, Καθαριότητες, Κηποτεχνίες έως και όλο το Operation της εγκατάστασης.

Περισσότερα για την AGT FM εδώ:

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ