Φαινόμενα απάτης με ελληνικές εξαγωγικές στη Γερμανία

Οδηγίες προστασίας επιχειρήσεων από τον Γερμανο-ελληνικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο (DHW)

Φαινόμενα απάτης με ελληνικές εξαγωγικές στη Γερμανία

Αντιμέτωπες με απάτες στη Γερμανία έχουν έρθει αρκετές ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες, σύμφωνα με τον γερμανο-ελληνικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμος(DHW).

«Τα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα έχουν ακόμη πολύ καλή φήμη στη Γερμανία»

«Μεμονωμένα αρνητικά περιστατικά πρέπει να εντοπίζονται εγκαίρως και να καταπολεμώνται αποφασιστικά» τονίζει και διαβεβαιώνει στη σχετική ανακοίνωσή του ο DHW ότι «τα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα έχουν ακόμη πολύ καλή φήμη στη Γερμανία και αυτό δεν θέλουμε με κανέναν τρόπο να αλλάξει».

Ενημέρωση στις ελληνικές επιχειρήσεις από τον γερμανο-ελληνικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο

Στο πλαίσιο αυτό, και στην προσπάθεια πρόληψης δυσάρεστων περιστατικών, ο DHW παρέχει σε όλους τους ενδιαφερόμενους εξαγωγείς τη σωστή και κατάλληλη ενημέρωση για την είσοδό τους στην γερμανική λιανική ή χονδρική αγορά, μακριά από περιπέτειες και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Εταιρείες με έδρα την Γερμανία, που ενδιαφέρονται για συναλλαγές με την Ελλάδα, μπορούν ανά πάσα στιγμήν να ελεγχθούν και να πιστοποιηθούν, εφόσον η Νομική Υπηρεσία έχει άμεση πρόσβαση προς το ομοσπονδιακό εμπορικό μητρώο της Γερμανίας αλλά και τους κατάλληλους πιστωτικούς οργανισμούς.

«Ο DHW λειτουργεί σαν φίλτρο εμπιστοσύνης και ασφάλειας αλλά και σαν εταίρος επιμελητηρίων, συνδέσμων και μεμονωμένων εξαγωγέων, πεδίο στο οποίο έχει επιδείξει πολύ καλές υπηρεσίες στο παρελθόν για όσους επιθυμούν να μπουν επιτυχημένα στην γερμανική λιανική ή χονδρική αγορά» δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Φαίδων Κοτσαμπόπουλος.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ