Μεγάλο το ενδιαφέρον για την 8η Artozyma

Μεγάλο το ενδιαφέρον για την 8η Artozyma

Έντονο καταγράφεται ήδη το ενδιαφέρον των επαγγελματιών για τη συμμετοχή τους στην 8η διεθνή έκθεση αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, μηχανημάτων, εξοπλισμού και έτοιμων προϊόντων ARTOZYMA, που υποστηρίζεται από την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας και θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 24-26 Φεβρουαρίου 2018, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η ΔΕΘ-Helexpo.

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 31.000 επαγγελματιών η περσινή έκθεση

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να καταθέτουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους στην 8η Artozyma, μια διοργάνωση που πέρυσι, μαζί με την Detrop Boutique, προσέλκυσαν πάνω από 31.000 επαγγελματίες.

3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού

Κατά τη διάρκεια της 8ης ARTOZYMA, θα πραγματοποιηθεί το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού, σε συνεργασία με το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Προφήτης Ηλίας», ενώ θα φιλοξενηθεί η κορυφαία εκδήλωση των ζαχαροπλαστών της χώρας, το 24ο Πανελλαδικό Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής, με την υποστήριξη και τη δυναμική συμμετοχή της Συντεχνίας Καταστηματαρχών-Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, θα πραγματοποιηθούν δράσεις και ημερίδες σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, τη Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος και την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων, ενώ θα παρουσιαστούν και νέες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.

Ειδική προβολή για τα προϊόντα υγιεινής διατροφής

Στην 8η ARTOZYMA, όπως αναφέρει η ΔΕΘ-Helexpo στην ανακοίνωσή της, θα ξεχωρίσει, μεταξύ άλλων, η Healthy Food Area «Free From…», ένας ειδικός χώρος προβολής προϊόντων εκθετών που προορίζονται για υγιεινή ή ειδική διατροφή (προϊόντα χωρίς γλουτένη, ζάχαρη κ.τ.λ.), με τη δυνατότητα παρουσιάσεων της χρήσης τους στην αρτοποιία ή τη ζαχαροπλαστική.

Παράλληλα, όλες οι τελευταίες τάσεις και τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο θα βρεθούν στο επίκεντρο της επόμενης διοργάνωσης, που θα γίνει για μία ακόμη φορά σημείο συνάντησης των επαγγελματιών της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Η 8η ARTOZYMA θα είναι για πρώτη φορά τριήμερη, με σκοπό την καλύτερη και πιο στοχευμένη εξυπηρέτηση των εκθετών.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ