ΒΕΘ: Άμεση ουσιαστική λύση για τα σκουπίδια

ΒΕΘ: Έντονος προβληματισμός για τον εξωδικαστικό μηχανισμό

Την ανάγκη να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις στο πρόβλημα των σκουπιδιών και να μην αντιμετωπίζεται το θέμα με ημίμετρα, επισημαίνει ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), Παναγιώτης Παπαδόπουλος, α΄ αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Παναγιώτης Παπαδόπουλος: Κάθε δήμος θα πρέπει να ελέγχει τα του οίκου του και όχι κεντρικά η εκάστοτε κυβέρνηση

Σε σημερινή του ανακοίνωση σημειώνει, μεταξύ άλλων: «Σαφώς και η απόφαση για επιστράτευση ιδιώτη στην καθαριότητα από τον δήμο Θεσσαλονίκης εκτονώνει μερικώς το πρόβλημα, ωστόσο δεν είναι αυτή η ουσιαστική λύση. Κάθε δήμος θα πρέπει να ελέγχει τα του οίκου του και όχι κεντρικά η εκάστοτε κυβέρνηση, προκειμένου να αποφεύγονται αντίστοιχα προβλήματα».

Στην ανακοίνωση, ο πρόεδρος του ΒΕΘ αναφέρει τα προβλήματα των τελευταίων ημερών εξαιτίας της απεργίας ΠΟΕ ΟΤΑ και υπογραμμίζει: «Η εικόνα στην πόλη, σήμερα, λόγω του αυξημένου προσωπικού ασφαλείας από μόνιμους εργαζόμενους, είναι βελτιωμένη, ωστόσο εξακολουθούν να παραμένουν πλημμυρισμένοι κάδοι με τόνους απορριμμάτων, την ώρα που το ΚΕΕΛΠΝΟ και η Διεύθυνση Υγείας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, όταν μάλιστα η θερμοκρασία αναμένεται να χτυπήσει “κόκκινο” τις επόμενες ημέρες».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ