Αναγκαίος ο ψηφιακός μετασχηματισμός των ελληνικών επιχειρήσεων

Στις 7 Ιουνίου η έναρξη του Digital Transformation Academy in Retail

Αναγκαίος ο ψηφιακός μετασχηματισμός των ελληνικών επιχειρήσεων

Την πρώτη ακαδημία στην Ελλάδα, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου που πλέον αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την επιβίωση και την ανάπτυξή τους, υλοποιούν το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, σε συνεργασία με την eSkills Center και την υποστήριξη της Beiersdorf Hellas. Στόχος της ακαδημίας είναι να προετοιμαστούν τα υψηλόβαθμα στελέχη για να οδηγήσουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Ψηφιακός μετασχηματισμός

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, αφορά το νέο πλαίσιο λειτουργίας όλων των τμημάτων ενός οργανισμού, ως αποτέλεσμα της εφαρμογής των ψηφιακών τεχνολογιών. Προϋποθέτει αλλαγές σε δεξιότητες, διαδικασίες, επιχειρησιακά συστήματα & εργαλεία, επιχειρηματικά μοντέλα, οργανωτικές δομές και εταιρική κουλτούρα.

Το πρόγραμμα, σε 60 ώρες εκπαίδευσης, καλύπτει όλο το φάσμα των εργασιών και παρεμβάσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού, που απαιτείται να εφαρμόσουν οι επιχειρήσεις, με 15 εξειδικευμένους εισηγητές καλύπτει πολλές θεματικές ενότητες.

Στις 7 Ιουνίου η έναρξη του Digital Transformation Academy in Retail

Το Digital Transformation Academy in Retail ξεκινάει στις 7 Ιουνίου και θα υλοποιηθεί στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη. Η Beiersforf Hellas συμβάλει στην υλοποίηση της ακαδημίας Digital Transformation in Retail αποδεικνύοντας στην πράξη τον ξεκάθαρο προσανατολισμό της στη νέα ψηφιακή εποχή, στηρίζοντας τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα και την εξέλιξη του λιανεμπορίου.

Διαβάστε επίσης: ΣΕΠΕ: Στρατηγικός πυλώνας η ψηφιακή τεχνολογία για την ανάπτυξη

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ