Στο πλευρό του ανθρωπιστικού έργου της «Αποστολής» η Chipita

Θα προσφέρει 500 χιλ. προϊόντα και τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ιωαννίνων

Στο πλευρό του ανθρωπιστικού έργου της «Αποστολής» η Chipita

Την ανθρωπιστική δράση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στηρίζει η Chipita, αποτελώντας έμπρακτο αρωγό του έργου του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», μέσα από σύμφωνο συνεργασίας που υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της Chipita κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου.

Με το σύμφωνο αυτό, η Chipita ενισχύει τις προσπάθειες της «Αποστολής» να ανταποκριθεί στις σκληρές απαιτήσεις της προσπάθειας για την καλυτέρευση της καθημερινότητας ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ιωαννίνων καλύπτει η Chipita

Σε αυτό το πλαίσιο, η Chipita αναγνωρίζοντας τις καίριες ανάγκες της περιοχής των Ιωαννίνων που έχει ένα από τα υψηλότερα επίπεδα ανεργίας στη χώρα, αναλαμβάνει να παρέχει τους απαραίτητους πόρους για την ενίσχυση του εξοπλισμού και την εξασφάλιση των λειτουργικών εξόδων ενός έτους για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ιωαννίνων ώστε να συνεχιστούν απρόσκοπτα τα προγράμματα απασχόλησης παιδιών άνεργων της πόλης.

Παράλληλα, η Chipita προσφέρει 500.000 προϊόντα παραγωγής της στα προγράμματα της «Αποστολής» συνεισφέροντας στις προσπάθειες ανακούφισης των προβλημάτων του διαρκώς αυξανόμενου αριθμού των οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης.

Κατά τη διάρκεια της υπογραφής του συμφώνου συνεργασίας, ο κ. Θεοδωρόπουλος μετέφερε την ευγνωμοσύνη και την αναγνώριση όλων των εργαζομένων της εταιρείας για τη δράση της «Αποστολής» αλλά και για το προσωπικό έργο του Μακαριώτατου Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου και δήλωσε: «είναι καθήκον και ευθύνη μας να συνδράμουμε το σύνθετο και απαιτητικό έργο της «Αποστολής» που παρέχει ανακούφιση και προοπτική σε μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας που βιώνει πρωτόγνωρες δυσκολίες σε αυτή τη σκληρή οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα»

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Η απόφαση σας μας δίνει θάρρος

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος ευχαρίστησε τον κ. Σπύρο Θεοδωρόπουλο για την προσφορά του και την ευαισθησία του, λέγοντας ότι η πρωτοβουλία του είναι εξαιρετικής σημασίας για την στήριξη οικογενειών που δυσκολεύονται να επιβιώσουν. «Η απόφαση σας, είπε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος, μας δίνει θάρρος, δείχνει το απόθεμα ψυχής και αλληλεγγύης των Ελλήνων και αποτελεί παράδειγμα σε για όλους εκείνους που σκέφτονται ότι δεν υπάρχει ελπίδα στην Ελλάδα».

Αναφερόμενος στην προσφορά της Chipita, o Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας μίλησε για την ανιδιοτέλεια, τον σεβασμό στο συνάνθρωπο , την αίσθηση κοινωνικής ευθύνης που επιδεικνύουν στελέχη και εργαζόμενοι στην εταιρεία και αναφέρθηκε στην ανάγκη προστασίας των παιδιών και των νέων που αποτελούν τα μεγάλα θύματα της κρίσης που σοβεί στη χώρα μας.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ