ΕΕΑ: Διασταύρωση στοιχείων για τον αριθμό των ανασφάλιστων οχημάτων

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου: Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί επιτέλους η πρώτη πραγματική διασταύρωση

ΕΕΑ: Διασταύρωση στοιχείων για τον αριθμό των ανασφάλιστων οχημάτων

Σε διασταύρωση στοιχείων των πραγματικά υπόχρεων σε ασφάλιση οχημάτων, προχωρούν οι αρμόδιες υπηρεσίες, για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων, σύμφωνα με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ).

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ανέφερε:

«Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων που έχουν κλαπεί ή που οι ιδιοκτήτες τους έχουν παραδώσει πινακίδες και μάλιστα πολλές φορές εδώ και 15-20 χρόνια, η έλλειψη μηχανογράφησης δεν βοηθάει ώστε να βρεθεί ο τρόπος να μην υπάρχουν διαμαρτυρίες από πολίτες που δεν έχουν υποχρέωση ασφάλισης. Φαίνεται ότι αυτή η προσπάθεια αρχίζει να καρποφορεί και στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί επιτέλους η πρώτη πραγματική διασταύρωση».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΕΑ, μέχρι 31/12/2016 είχαν καταγραφεί 5.700.000 ασφαλισμένα οχήματα, ενώ στο πρώτο εξάμηνο του 2017 ο αριθμός των ασφαλισμένων οχημάτων αυξήθηκε σε 6.261.000 οχήματα. Τα ανασφάλιστα οχήματα αυτή τη στιγμή υπολογίζονται σε 457.000.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ