ΕΕΑ: Δράσεις για την αναβάθμιση εξοχικών εστιατορίων στην Αττική

ΣΕΠΕ: Στα 4.6 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα σε τουριστικές επιχειρήσεις

Βοηθητικές υπηρεσίες για τα μέλη της Ένωσης Εξοχικών Εστιατορίων και Συναφών Αττικής, καθώς και στοχευμένες δράσεις για την αναβάθμιση των επιχειρήσεων, ανακοίνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ), σε συνεργασία με τη νέα διοίκηση της Ένωσης.

Αυτό προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση γνωριμίας που είχε με το νέο πρόεδρο της Ένωσης Εξοχικών Εστιατορίων και Συναφών Αττικής, Ιωάννη Δαβερώνη και το νέο γενικό γραμματέα, Χρήστο Γκόνο, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε ένα πλαίσιο συνεργασίας προς όφελος των επαγγελματικών-μελών της ένωσης και ειδικότερα, ο κ. Χατζηθεοδοσίου εξέφρασε τη στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών προς την Ένωση Εξοχικών Εστιατορίων και Συναφών Αττικής, με υπηρεσίες προς τα μέλη της και δράσεις που θα αναβαθμίσουν τους επαγγελματίες που ανήκουν σε αυτήν.

Από την πλευρά του, ο κ. Δαβερώνης υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας και συμπράξεων μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ τόνισε ότι στόχος της νέας διοίκησης της Ένωσης Εξοχικών Εστιατορίων και Συναφών Αττικής είναι να έρθει κοντά στους επαγγελματίες-μέλη της, βρίσκοντας λύσεις στα κρίσιμα για τον κλάδο της μαζικής εστίασης ζητήματα.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ