Σταθάκης: Μέχρι αύριο η έκδοση αδειών για την Ολυμπιάδα

«Οι αποφάσεις της κυβέρνησης διασφαλίζουν τις θέσεις εργασίας»

Eldorado: Ακόμη ένα θετικό βήμα για την επένδυση στη Χαλκιδική

Την αισιοδοξία του πως όσες εκκρεμότητες υπάρχουν σχετικά με την αδειοδότηση της Eldorado Gold πρόκειται να επιλυθούν με τη διατησία εξέφρασε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του με εκπροσώπους των εργαζομένων στην Ελληνικός Χρυσός.

Γιώργος Σταθάκης: Συνάντηση και με την Eldorado Gold εάν ζητηθεί

Ο κ. Σταθάκης τόνισε ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και κατέληξε σε κοινό πλαίσιο, ενώ απαντώντας σε ερώτηση επεσήμανε πως αν ζητηθεί συνάντηση και από την πλευρά της εταιρείας αυτή θα πραγματοποιηθεί.

«Μέχρι αύριο θα έχει ολοκληρωθεί η αδειοδότηση της Ολυμπιάδας»

Εξάλλου, ο κ. Σταθάκης τόνισε πως «έως αύριο θα εκδοθούν όλες οι άδειες που απομένουν για την ολοκλήρωση της αδειοδότησης της Ολυμπιάδας». Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αρχίσει άμεσα η εκμετάλλευση του συγκεκριμένου μεταλλείου.

Όσον αφορά στην αδειοδότηση των Σκουριών, που συνδέεται με το επίμαχο ζήτημα της μεταλλουργικής μεθόδου που θα χρησιμοποιηθεί, εξαρτάται από το αποτέλεσμα της διαιτησίας. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης διασφαλίζουν τις θέσεις εργασίας, κατέληξε ο υπουργός.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ