Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στις τουριστικές προτιμήσεις των Πολωνών

Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στις τουριστικές προτιμήσεις των Πολωνών

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην τουριστική αγορά της Πολωνίας κρατά η Ελλάδα κατά τη διάρκεια της φετινής τουριστικής χρονιάς, όπως, χαρακτηριστικά, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρίας North Events, διοργανώτριας της τουριστικής έκθεσης Grecka Panorama.

Στο 35% το μερίδιο της Ελλάδας στην τουριστική αγορά της Πολωνίας

Σύμφωνα με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας, για την περίοδο 28 Απριλίου 2017 έως και 31 Αυγούστου 2017, οι κρατήσεις για την Ελλάδα αναδεικνύουν και πάλι την χώρα μας σε «νούμερο ένα» προορισμό των Πολωνών, με μερίδιο αγοράς 35%. Ακολουθούν η Βουλγαρία (με 14,3%) και η Ισπανία (με 13,7%). Όπως σημειώνεται, το φετινό ποσοστό αύξησης για την Ελλάδα ανέρχεται στο 19%.

Κρήτη, Ρόδος, Κέρκυρα και Κως οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για τους Πολωνούς

Ειδικότερα, οι σημαντικότεροι ελληνικοί προορισμοί που ξεχωρίζουν και κρατούν σταθερά τις πρώτες θέσεις είναι η Κρήτη, η Ρόδος, η Ζάκυνθος, η Κέρκυρα και η Κως.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι οι Πολωνοί επισκέπτες φέτος δαπάνησαν 10% περισσότερα χρήματα για τις διακοπές τους στην Ελλάδα, έναντι της Βουλγαρίας και της Ισπανίας όπου η αύξηση κυμάνθηκε μόλις στο 3%.

Στις 2-3 Δεκεμβρίου 2017 η έκθεση Grecka Panorama

Σημειώνεται ότι η 3η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα Grecka Panorama διοργανώνονται και φέτος στο μεγάλο εθνικό στάδιο της Πολωνίας, PGE Narodowy, στις 2-3 Δεκεμβρίου 2017.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ