Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά η νέα κάμερα Gear 360

Μέσω των τεχνολογιών και υπηρεσιών της Samsung, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να καταγράψει, να επεξεργαστεί και να μοιραστεί το υλικό του σε πραγματικό χρόνο.

nea-camera-Samsung

Στην ελληνική αγορά από τις 17 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμη η νέα κάμερα Gear 360 (2017) της Samsung, η οποία διακρίνεται τόσο για την εύκολη χρήση της όσο και για τον κομψό σχεδιασμό της.

Η κάμερα προσφέρει εγγραφή βίντεο στα 4K για ιδιαίτερα ρεαλιστικό περιεχόμενο.

Ακόμα μέσω των τεχνολογιών και υπηρεσιών της Samsung, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να καταγράψει, να επεξεργαστεί και να μοιραστεί το υλικό του σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, πληροφορίες που αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δημιουργώντας ένα βίντεο 360ο ή σταθερές εικόνες, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ποικίλες λειτουργίες προβολής, εργαλεία επεξεργασίας, αλλά και φωτογραφικά εφέ ή φίλτρα. Οι χρήστες θα έχουν επίσης το πλεονέκτημα, ότι θα μπορούν να μετατρέψουν το 360ο βίντεό τους σε «παραδοσιακό» φορμά, ώστε να μπορούν να μοιραστούν εύκολα το δημιουργικό τους υλικό.

Η νέα κάμερα Gear 360 (2017) είναι συμβατή με συσκευές iOS, Windows και Mac, καθώς και με τα Samsung Galaxy S8 και S8+, S7 και S7 edge, Note5, S6, S6 edge, S6 edge+ και A5 (2017).

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ