Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικής δραστηριότητας

Workshop για τις τεχνικές και διαδικασίες συμμετοχής σε διεθνείς εκθέσεις

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικής δραστηριότητας

Στη διοργάνωση του 4ου workshop με θέμα: «Ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικής δραστηριότητας – Τεχνικές και Διαδικασίες Συμμετοχής σε Διεθνείς Εκθέσεις» προχωρά το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του Πολυσυνεδρίου Capital+Vision 2017.

Στο Athenaeum Intercontinental Athens στις 20 Οκτωβρίου 2017

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Athens, στην αίθουσα VIP. To workshop θα παρουσιάσει η υπεύθυνη του τμήματος εκπαίδευσης του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Νίκη Γκούντα.

Στο workshop θα παρουσιαστούν ο ρόλος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στο χώρο των Γερμανικών Εκθεσιακών Οργανισμών, οι διεθνείς κλαδικές εκθέσεις που το Επιμελητήριο είναι αντιπρόσωπος, οι επικείμενοι στόχοι που χρειάζεται να έχει μια επιχείρηση πριν τη συμμετοχή της σε μια έκθεση, καθώς και τα 7 βασικά βήματα που χρειάζεται να κάνει μια επιχείρηση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της έκθεσης.

Στρατηγικές του Εξαγωγικού Μάρκετινγκ

Στην τελευταία ενότητα του workshop, η εκπρόσωπος του Germany Trade and Invest για την Ελλάδα και την Κύπρο, Μιχαέλα Μπαλή, θα πραγματοποιήσει εισήγηση με θέμα τις «Στρατηγικές του Εξαγωγικού Μάρκετινγκ».

Ο γενικός διευθυντής και μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης τόνισε ότι: «Η ανάγκη μεταστροφής της ελληνικής οικονομίας σε διεθνείς αγορές είναι πλέον επιτακτική. Η εθνική οικονομία έχει ανάγκη από παραγωγή νέου πλούτου από τις διεθνείς αγορές. Οι ελληνικές επιχειρήσεις, βλέποντας την μείωση της εσωτερικής κατανάλωσης, οφείλουν να στραφούν στις διεθνείς αγορές μέσω των καινοτόμων προϊόντων τους.»

Το επιμελητήριο ενημερώνει, ότι κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να δηλώσει τη συμμετοχή της μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2017.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ