ΕΣΘ: Από 1η Νοεμβρίου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Θερινές εκπτώσεις

Από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 10 Νοέμβριου 2017 θα διαρκέσουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

Σύμφωνα με τον ΕΣΘ, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) την Κυριακή 5 Νοεμβρίου (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου 2017), με προτεινόμενο ωράριο 11.00 – 18.00.

Η πλήρης ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013 από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 έως και την Παρασκευή 10 Νοέμβριου 2017, θα ισχύσει η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Παράλληλα, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ίδιου νόμου, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) την Κυριακή 5 Νοεμβρίου (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου 2017).

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017:

11 π.μ. – 6 μ.μ.»

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ