Ξεκίνησε το έτος Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας 2017-2018

Ξεκίνησε το έτος Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας 2017-2018

Με μια λαμπρή τελετή ξεκίνησε το έτος Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας 2017-2018 με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και τη ρωσίδα υφυπουργό Πολιτισμού αρμόδια για τον τουρισμό, Άλα Μανίλοβα να κηρρύτουν την επίσημη έναρξή του, σήμερα στη Μόσχα.

Η κ. Κουντουρά και η κ. Μανίλοβα αντάλλαξαν ιδιαίτερα θερμά λόγια για τις στενές σχέσεις των δύο χωρών και την εξαιρετική συνεργασία που έχουν καθιερώσει τα τρία τελευταία χρόνια στον τουρισμό. Τόνισαν ότι υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και έντονο ενδιαφέρον τους να ενισχυθεί δυναμικά ο τουρισμός ανάμεσα στις δύο χώρες τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερες από 40 δράσεις και εκδηλώσεις τουριστικής προώθησης και προβολής σε Ρωσία κι Ελλάδα

Το Έτος Τουρισμού περιλαμβάνει περισσότερες από 40 δράσεις και εκδηλώσεις τουριστικής προώθησης και προβολής σε όλη τη Ρωσία και στην Ελλάδα. Στην πορεία θα εμπλουτιστεί με νέες και θα διαρκέσει έως το τέλος του 2018. Θα διοργανωθεί μεταξύ άλλων τουριστικό και πολιτιστικό φόρουμ Ελλάδας-Ρωσίας, θρησκευτικό-προσκυνηματικό φόρουμ, καθώς και επιχειρηματικό φόρουμ για την προώθηση των επενδυτικών ευκαιριών στον τομέα του τουρισμού. Έχουν προγραμματιστεί σημαντικές πολιτιστικές δράσεις και ειδικές εκδηλώσεις με επίκεντρο τον θεματικό τουρισμό, όπως ο θρησκευτικός και προσκυνηματικός, ο ιατρικός και ο ιαματικός, ο αθλητικός-προπονητικός, και προγράμματα νεανικού και σχολικού τουρισμού στην Ελλάδα και τη Ρωσία.

Στην ειδική τελετή έναρξης, παρουσιάστηκε το λογότυπο του Έτους Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας. Επίσης προβλήθηκε το βραβευμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού και με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις βίντεο του ΕΟΤ «Greece: Α 365-Daydestination», που προωθεί την Ελλάδα ως παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ