ΣΕΒ: Η πολιτική και οικονομική σταθερότητα στη χώρα έχουν αποκατασταθεί»

Θόδωρος Φέσσας: «Ουραγός στον ψηφιακό μετασχηματισμό η Ελλάδα»

ΣΕΒ: «Η πολιτική και οικονομική σταθερότητα στη χώρα έχουν αποκατασταθεί»

«Η πολιτική και οικονομική σταθερότητα στη χώρα έχουν αποκατασταθεί, απομένει η δημιουργία ενός φίλο-επιχειρηματικού περιβάλλοντος», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Θόδωρος Φέσσας, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης και τη διαρροή του προσχεδίου για τη συμφωνία της Ελλάδας με τους εταίρους-δανειστές.

Θόδωρος Φέσσας: Αναγκαίος ο συνδυασμός κυβερνητικών πράξεων και Ελλήνων και ξένων επενδυτών

«Το περιβάλλον αυτό», όπως είπε, «αποτελεί συνδυασμό κυβερνητικών πράξεων και της πρόθεσης Ελλήνων και ξένων επενδυτών να βάλουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα η οποία παρουσιάζει επενδυτικές ευκαιρίες».

Οι δηλώσεις έγιναν στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών για το συνέδριο με θέμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό, που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα στην Αθήνα.

«Ουραγός στον ψηφιακό μετασχηματισμό η Ελλάδα»

Ο κ. Φέσσας σημείωσε ότι «η Ελλάδα είναι ουραγός στον τομέα και χρειάζεται ένα ψηφιακό άλμα προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ψηφιακής εποχής».

ΣΕΒ: 60 δράσεις σε 11 τομείς της ελληνικής οικονομίας

«Ο ΣΕΒ προτείνει 60 δράσεις σε 11 τομείς της οικονομίας που μπορούν ως το 2021 να αυξήσουν τον εθνικό πλούτο κατά 4% ή 7,6 δισ . ευρώ και να δημιουργήσουν 50.000 νέες θέσεις εργασίας», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θόδωρος Φέσσας.

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης: Τα μέτρα σκοτώνουν την αναπτυξιακή προοπτική της Ελλάδας

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ