Γεννηματά: Ο τόπος χρειάζεται άλλη κυβέρνηση και άλλη πολιτική

«Έκλεισε ένας κύκλος. Αυτός των ψεύτικων υποσχέσεων με μεγάλη ζημιά για τον τόπο»

Γεννηματά: Ο τόπος χρειάζεται άλλη κυβέρνηση και άλλη πολιτική

«Ο κ. Τσίπρας μάς κάλεσε κατόπιν εορτής. Την αναγκαία εθνική συνεννόηση την τορπίλισε, όμως, σε κάθε ευκαιρία. Τον ενδιαφέρει μόνο η επικοινωνιακή διαχείριση της ήττας του». Τα παραπάνω  επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, μετά την ολκλήρωση της συνάντησής της με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε, χαρακτηριστικά, ότι η πραγματικότητα για τη συμφωνία στο Eurogroup δεν κρύβεται και, όπως δήλωσε, είναι ξεκάθαρη «αποτυχία».

Φώφη Γεννηματά: Η πολύχρονη επιτροπεία  είναι θηλιά στον λαιμό μας για δεκαετίες, μαζί με νέα μέτρα λιτότητας 5 δισ. για συντάξεις, αφορολόγητο, εισφορές

Για το χρέος ανέφερε ότι «έμεινε στο ράφι, και έμεινε η πολύχρονη επιτροπεία που είναι θηλιά στον λαιμό μας για δεκαετίες», μαζί με νέα μέτρα λιτότητας 5 δισ. για συντάξεις, αφορολόγητο, εισφορές.

«Έκλεισε, πράγματι, ένας κύκλος. Αυτός των ψεύτικων υποσχέσεων με μεγάλη ζημιά για τον τόπο. Οι πολίτες απαιτούν πρώτα από όλα ειλικρίνεια. Το νέο αφήγημά του για “ανάπτυξη” δεν πείθει κανέναν», υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι «ανάπτυξη με λόγια του αέρα, ιδεοληψίες, εμπόδια και φόρους δεν γίνεται».

«Επαναλαμβάνω ότι ο τόπος χρειάζεται άλλη κυβέρνηση και άλλη πολιτική! Με εθνική γραμμή και εθνική συνεννόηση, που με αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών θα γίνει πράξη. Η Ελλάδα μπορεί. Η πρότασή μας για το “Σχέδιο Ελλάδα” δείχνει τον δρόμο για την έξοδο από την κρίση, την ανάπτυξη και καλύτερες μέρες για τον λαό μας. Για πραγματική ελπίδα…», κατέληξε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας: Σε ένα χρόνο θα πάμε Καστελόριζο μαζί με Γιώργο Παπανδρέου

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ