Γεννηματά: Η κυβέρνηση πρέπει να σεβαστεί επιτέλους τη νέα γενιά

Γεννηματά: Συνάντηση με νησιωτικούς φορείς για το ΦΠΑ στα νησιά

«Εμείς, πιστεύουμε σε ένα σχολείο με αυτόνομο μορφωτικό και παιδευτικό ρόλο, με ουσιαστικό εφόδιο το εθνικό απολυτήριο και σύστημα εξετάσεων που δεν εξαντλεί τους μαθητές και τις οικογένειές τους» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κι επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, μετά την συνάντηση της με τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει τα παιχνίδια με την αγωνία των νέων και των οικογενειών τους».

Φώφη Γεννηματά: Δεν επιτρέπεται η διαδικασία εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακούς όρους

«Δεν επιτρέπεται η διαδικασία εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακούς όρους, πρόχειρα και με αλληλοαναιρούμενες εξαγγελίες», επισημαίνει στις δηλώσεις της η κ. Γεννηματά.

«Εμείς, πιστεύουμε σε ένα σχολείο με αυτόνομο μορφωτικό και παιδευτικό ρόλο, με ουσιαστικό εφόδιο το εθνικό απολυτήριο και σύστημα εξετάσεων που δεν εξαντλεί τους μαθητές και τις οικογένειές τους. Αυτό και θα επιδιώξουμε. Για τα παιδιά μας. Για το μέλλον της χώρας», κατέληξε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Φώφη Γεννηματά.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ