Σύνδεσμος Γουνοποιών: Έτοιμη για Κίνα μέσω ΔΕΘ η γούνα Καστοριάς

Δυναμική η παρουσία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στη φετινή ΔΕΘ

Σύνδεσμος Γουνοποιών: Έτοιμη για Κίνα μέσω ΔΕΘ η γούνα Καστοριάς

Μνημόνιο συνεργασίας με το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο, με σκοπό τη βελτίωση και ανάπτυξη των εμπορικών και επενδυτικών σχέσεων ειδικότερα στον τομέα της γούνας, πρόκειται να υπογράψει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», στο πλαίσιο της παρουσίας του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) (9-17/9).

Δυναμική παρουσία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στη φετινή ΔΕΘ

Όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση του Συνδέσμου, η παρουσία του στη ΔΕΘ θα είναι δυναμική, αφού στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη HELEXPO-ΔΕΘ θα διαθέτει όχι μόνο το δικό του περίπτερο, αλλά και έναν μεγάλο χώρο σε έναν από τους κεντρικούς διαδρόμους του Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Εκεί θα στηθεί μία γιγαντιαία σακούλα, που θα αποτελέσει το σήμα κατατεθέν του «2nd Fur Shopping Festival», το οποίο θα διεξαχθεί στην Καστοριά, από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου. Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις, με σκοπό την προβολή της «γιορτής γούνας» τον Νοέμβριο.

Στη φετινή έκθεση η τιμώμενη χώρα είναι η Κίνα και, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, έχει προγραμματιστεί να υπάρξουν συναντήσεις με μέλη της πολυπληθούς κινεζικής επιχειρηματικής αποστολής που θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Η Κίνα, με τη δυναμική αγορά της, βρίσκεται στους άμεσους στόχους των Ελλήνων γουνοποιών και στο πλαίσιο αυτό θα υπογραφεί σε επίσημη τελετή Μνημόνιο Συνεργασίας με το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο, με σκοπό τη βελτίωση και ανάπτυξη των εμπορικών και επενδυτικών σχέσεων των δύο χωρών στον κλάδο της γούνας.

Προτεραιότητα η ταχεία διευθέτηση όλων των οικονομικών και τεχνικών εκκρεμοτήτων με την Πολιτεία

Στις άμεσες προτεραιότητες των γουνοποιών, σύμφωνα με τον κ. Κορεντσίδη, είναι η ταχεία διευθέτηση όλων των οικονομικών και τεχνικών εκκρεμοτήτων με την Πολιτεία, ώστε για να λειτουργήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ως διεθνές το αεροδρόμιο Καστοριάς, και η τροποποίηση στην άδεια λειτουργίας του Εκθεσιακού Κέντρου Καστοριάς ώστε να λειτουργεί με εκθέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Απώτερος σκοπός της συμμετοχής του Συνδέσμου στην 82η ΔΕΘ είναι η ανάδειξη της ελληνικής γούνας στους επισκέπτες της μεγαλύτερης, διεθνούς εμβέλειας, εμπορικής έκθεσης στη χώρα μας, γεγονός που θα ενισχύσει την υπεραξία του μοναδικού προϊόντος της Καστοριάς.

Ταυτόχρονα, ο Σύνδεσμος αποσκοπεί στη δημιουργία επαφών με τους εμπορικούς και πολιτικούς εκπροσώπους της τιμώμενης, στη φετινή ΔΕΘ, χώρας της Κίνας, όπου υπάρχει μεγάλη αγορά, και ο κλάδος της γούνας προσπαθεί να προσεγγίσει.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ