Αύξηση εσόδων 20,6% για την Intralot το 1ο τρίμηνο

Στα 367,9 εκατ. ευρώ τα έσοδα

Αύξηση εσόδων 20,6% για την Intralot το 1ο τρίμηνο

Αύξηση εσόδων κατά 20,6% και κερδών EBITDA κατά 4,3%, σε ετήσια βάση, για το 1o τρίμηνο του 2017, ανακοίνωσε η Intralot. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε τα έσοδα της Intralot κατά το 1o τρίμηνο ανήλθαν σε 367,9 εκατ. ευρώ καταγράφοντας αύξηση 20,6% έναντι της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

Το μικτό κέρδος ανήλθε σε 63,2 εκατ. ευρώ (+7,3%) και τα EBITDA σε 46,5 εκατ.ευρώ (+4,3%).

Αντώνιος Κεραστάρης: Απόρροια των στρατηγικών μας αποφάσεων τα αποτελέσματα στο 1ο τρίμηνο

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του Α’ τριμήνου του 2017, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Αντώνιος Κεραστάρης δήλωσε: «Η δυναμική αύξηση των εσόδων και η βελτίωση στην κερδοφορία κατά το Α’ τρίμηνο του 2017 είναι απόρροια των στρατηγικών μας αποφάσεων να επικεντρωθούμε σε καίριας σημασίας αγορές καθώς και να διαφοροποιήσουμε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Οι πρωτοβουλίες αναδιάρθρωσης που έλαβαν χώρα κατά τα τελευταία δύο χρόνια αποτυπώνονται τόσο σε επίπεδο κερδών όσο και σε επίπεδο ταμειακών ροών καθώς σημειώθηκε σημαντική βελτίωση σε ετήσια βάση. Η ανανεωμένη χρηματοοικονομική δομή και οι υγιείς λειτουργικές επιδόσεις της εταιρείας, μας επιτρέπουν να αποκομίσουμε τα οφέλη ενός χαμηλότερου κόστους εξυπηρέτησης δανεισμού και να βελτιώσουμε την προοπτική της πιστοληπτικής μας ικανότητας από οίκους αξιολόγησης ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή μας για τις προοπτικές της εταιρείας».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ