Καμίνης: Συστηματικός πόλεμος εναντίον της εμπορικότητας

«Η Κεντροαριστερά δεν είναι νύφη που πρέπει να διαλέξει μεταξύ γαμπρών»

Για την κήρυξη ενός «συστηματικού πολέμου απέναντι στην εμπορικότητα, απέναντι στην οικονομική ζωή της Αθήνας», έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατά τη διάρκεια δηλώσεών του μετά την αυτοψία δημοτικού κλιμακίου στην οδό Ερμού για τις συνέπειες των χθεσινοβραδινών επεισοδίων, έπειτα από τη δικαστική απόφαση για την Ηριάννα.

Γιώργος Καμίνης: Θέλουν να πλήξουν την εμπορική κίνηση γιατί ξέρουν ότι αν αυτό το πετύχουν θα γονατίσουν το κέντρο της πόλης

«Υπάρχει ένα κύμα ανομίας το οποίο συνδέθηκε με άλλες παράνομες πράξεις εναντίον των καταστημάτων. Θέλουν να πλήξουν την εμπορική κίνηση γιατί ξέρουν ότι αν αυτό το πετύχουν θα γονατίσουν το κέντρο της πόλης. Είτε μιλάμε για τους τραμπούκους που έρχονται τις Κυριακές και εμποδίζουν το άνοιγμα των καταστημάτων είτε μιλάμε για τους τραμπούκους που έρχονται με βαριοπούλες και σπάνε τα καταστήματα μιλάμε στην ουσία για διαφορετικές εκδοχές, διαφορετικής έντασης που εντάσσονται στο ίδιο πλαίσιο μιας συστηματικής μάχης, ενός συστηματικού πολέμου απέναντι στην εμπορικότητα, απέναντι στην οικονομική ζωή της πόλης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης.

«Δεν είναι μόνο οι βαριοπούλες, οι τραμπουκισμοί αρχίζουν και από ηπιότερες αλλά πολύ συστηματικές μορφές προσβολής»

«Υπάρχει ένα γενικότερο θέμα πολιτικής βούλησης, δεν είναι μόνο οι βαριοπούλες. Οι τραμπουκισμοί αρχίζουν και από ηπιότερες αλλά πολύ συστηματικές μορφές προσβολής. Της οικονομικής ελευθερίας αυτών των ανθρώπων. Στρεφόμενοι εναντίων αυτών πάνε να γονατίσουν την οικονομία της πόλης», πρόσθεσε ο δήμαρχος της Αθήνας.

Στο παρακάτω βίντεο εμφανίζεται ομάδα κουκουλοφόρων να σπάει καταστήματα στην Ερμού

Διαβάστε επίσης: ΕΒΕΑ: Άμεση καταγραφή των ζημιών στα καταστήματα στην Ερμού

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ