Καπνοβιομηχανία Καρέλια: Διανομή μερίσματος 9,2 ευρώ ανά μετοχή

Καπνοβιομηχανία Καρέλια: Διανομή μερίσματος 9,2 ευρώ ανά μετοχή

Τη διανομή μερίσματος 9,20 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2016 αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η συνέλευση των μετόχων της Καπνοβιομηχανίας «Καρέλια».

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η έγκριση της διάθεσης των εταιρικών κερδών της χρήσης 2016, καθώς επίσης και η διανομή μερίσματος ανερχομένου στο ποσό των 9,20 ευρώ (μικτό) ανά μετοχή και μετά την αφαίρεση του κατά νόμο προβλεπομένου φόρου στο ποσό των 7,82 ευρώ (καθαρό) ανά μετοχή.

Η αποκοπή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την 24.07.2017 και η διαδικασία καταβολής αυτού στους δικαιούχους θα ξεκινήσει την 31.07.2017, μέσω της τραπέζης Alpha Bank Cyprus Ltd

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων την 25.07.2017 (record date).

Επίσης, αποφασίστηκε η έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων (μητρικής και ενοποιημένων) της χρήσης 2016 με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών, η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την εταιρική χρήση 2016 και η έγκριση αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση 2016 και προέγκριση των μισθών και των αποζημιώσεων για την εταιρική χρήση 2017.

Να σημειώσουμε ότι η γενική συνέλευση εξέλεξε τους κκ. Απόστολο Θ. Σπούτη και Robin Derlwyn Joy ως ανεξάρτητα μέλη της επιτροπής ελέγχου.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ