Την Παρασκευή η κλήρωση για τον εξωδικαστικό μηχανισμό

Τα τακτικά μέλη και οι επιλαχόντες του Μητρώου Συντονιστών για τον Εξωδικαστικό

Την Παρασκευή, 7 Ιουλίου, στις 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του υπουργείου Οικονομίας (Νίκης 5-7, 3ος όροφος, αιθ. 305Α και 305Β), θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση μεταξύ των αιτούντων για εγγραφή στο Μητρώο Συντονιστών του νόμου για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι αιτήσεις υπερέβησαν κατά πολύ τις προβλεπόμενες από τον Νόμο θέσεις σε όλες τις Περιφέρειες, πλην εκείνης του Βορείου Αιγαίου.

Κατόπιν αυτού, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ όλων εκείνων που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις εγγραφής, με χρήση εφαρμογής ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η διαδικασία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας της ΕΓΔΙΧ

Στη συνέχεια, την ίδια ημέρα, μεταξύ των μη κληρωθέντων θα διενεργηθεί νέα δημόσια κλήρωση για να καθορισθεί η σειρά των επιλαχόντων. Υπενθυμίζεται ότι το όριο των 320 συντονιστών ισχύει αρχικά στο νόμο και μπορεί να επεκταθεί, με απλή απόφαση του ειδικού γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι προκύπτει αυξημένος φόρτος εργασίας εξαιτίας αυξημένου ενδιαφέροντος επιχειρήσεων για τον μηχανισμό.

Συνολικά 986 αιτήσεις για 320 θέσεις

Συνολικά έγιναν 986 αιτήσεις για 320 θέσεις. Αναλυτικά, Στην Αττική έγιναν 454 αιτήσεις για 120 θέσεις, στην Κεντρική Μακεδονία 233 αιτήσεις για 50 θέσεις, στη Θεσσαλία 70 αιτήσεις 20 θέσεις, στη Δυτική Ελλάδα 33 αιτήσεις για 20 θέσεις, στην Κρήτη 31 αιτήσεις για 20 θέσεις, στην Πελοπόννησο 26 αιτήσεις για 20 θέσεις, στην Ανατολική Μακεδονία θράκη 52 αιτήσεις για 10 θέσεις, στη Δυτική Μακεδονία 17 αιτήσεις για 10 θέσεις, στην Ήπειρο 17 αιτήσεις για 10 θέσεις, στα Ιόνια νησιά 13 αιτήσεις για 10 θέσεις, στη Στερεά Ελλάδα 24 αιτήσεις για 10 θέσεις, στο Βόρειο Αιγαίο 12 αιτήσεις για 10 θέσεις.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ