ΕΣΕΕ: Τη θητεία του ως πρόεδρος θα εξαντλήσει ο Βασιλης Κορκίδης

ΕΣΕΕ: Άλλος ένας προϋπολογισμός λιτότητας και υπερφορολόγησης

Τη θητεία του ως ως πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας προτίθεται να εξαντλήσει ο κ. Βασίλης Κορκίδης.

Συγκεκριμένα, σε επιστολή του που απέστειλε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΕΕ σημειώνει τα εξής:

“Όπως γνωρίζετε, η επόμενη χρονιά καθορίζεται από τον πιθανό τερματισμό του ελληνικού προγράμματος τον Αύγουστο του 2018 και στο πλαίσιο αυτού αναδεικνύονται και κρίσιμες συζητήσεις όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της μεταπρογραμματικής περιόδου.

Ο ρόλος των κοινωνικών εταίρων σε αυτές τις διαδικασίες θα είναι καθοριστικός όπως επίσης και η θέση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στο υπό διαμόρφωση κοινωνικο-οικονομικό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να εξαντλήσω τη θητεία μου ως προέδρου της ΕΣΕΕ. Θεωρώ ότι αυτό είναι μία απόφαση ευθύνης τόσο για τους εκλέκτορες που τίμησαν το συνδυασμό του οποίου είμαι επικεφαλής με την ψήφο τους, όσο και για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που έχουν βρει στην ΕΣΕΕ έναν υπερασπιστή των συμφερόντων τους.

Οι προκλήσεις είναι πολλές και πολυεπίπεδες και θα τις αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί συλλογικά”, καταλήγει η επιστολή του κ.Κορκίδη.

Αναβάθμιση των εμπορικών κέντρων των δήμων της Αττικής

Εξάλλου, πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου και του προέδρου της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη, παρουσία των προέδρων των εμπορικών συλλόγων της Αττικής θα υπογραφεί αύριο, Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017.

Μετά από συνεργασία πολλών μηνών η Περιφέρεια Αττικής και η ΕΣΕΕ κατέληξαν στην υπογραφή του εν λόγω Μνημονίου για μια σειρά από δράσεις που σχετίζονται με τη βελτίωση και την ενίσχυση της επιχειρηματικής δράσης στην Αττική, μέσα από στοχευμένες πρωτοβουλίες τοπικού χαρακτήρα για την αναβάθμιση των εμπορικών κέντρων των δήλων της Αττικής.

Κατά την υπογραφή του Πρωτοκόλλου θα παρουσιαστεί αναλυτικότερα το περιεχόμενο της συνεργασίας.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ