Με προσφυγές απαντούν οι επιχειρηματίες στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

Με προσφυγές απαντούν οι επιχειρηματίες στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

Με προσφυγές για αθέμιτο ανταγωνισμό κατά των άρθρων του πολυνομοσχεδίου που αφορούν το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές αναμένεται να απαντήσουν σειρά επιχειρήσεων ή διαχειριστές και ιδιοκτήτες κλειστών συγκεντρωμένων χώρων εμπορίου.

ΕΕΑ: Αιτιολογία των προσφυγών η μη συμπερίληψη όλων των επιχειρήσεων στη ρύθμιση

Αυτό αναφέρει σχετικό κείμενο που έχει αναρτήσει στην ηλεκτρονική σελίδα του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας και σημειώνει ότι οι προσφυγές θα γίνουν με αιτιολογία ότι δεν τους συμπεριλαμβάνει όλους η ρύθμιση για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

«Ο υπουργός Ανάπτυξης Δήμος Παπαδημητρίου είναι υπέρμαχος του ανοίγματος των καταστημάτων , σε αντίθεση το γεγονός ότι σειρά από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχτισαν “καριέρες” με τους αγώνες υπέρ του κλεισίματος και τις επτά Κυριακές , ρύθμιση της Νέας Δημοκρατίας- ΠΑΣΟΚ που ισχύει έως σήμερα», σημειώνει, χαρακτηριστικά, στη σχετική ανακοίνωση του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο (ΕΕΑ).

Πάντως, όπως υπενθυμίζεται στο σχετικό κείμενο «μέχρι τώρα, οι τρεις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ ΑΒ-Βασιλόπουλος , Lidl και Σκλαβενίτης, είτε δεν ανοίγουν τις Κυριακές, είτε δήλωσαν ότι το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο αρκεί για την αγορά και δεν πρόκειται να ανοίξουν στο μέλλον».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ