ΕΕΘ: Έξαντλήθηκε η ανοχή για το λαθρεμπόριο τσιγάρων

ΕΕΘ: Έξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια ανοχής για το λαθρεμπόριο τσιγάρων

Mηνυτήρια αναφορά στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης υπέβαλε η διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου (ΕΕΘ) «για το τεράστιο πρόβλημα» με το λαθρεμπόριο τσιγάρων και καπνού, «κάτω ακριβώς από τις εγκαταστάσεις του, στην Πλατεία Αριστοτέλους».

ΕΕΘ: Έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια ανοχής

Συγκεκριμένα, στη μήνυση του ΕΕΘ ζητείται η παρέμβαση της Δικαιοσύνης, «καθώς έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια ανοχής», αλλά και όλες οι προσπάθειες του ΕΕΘ με εκκλήσεις προς τους αρμοδίους φορείς και τις αρχές, για καταστολή των φαινομένων αυτών.

«Ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα για τους επαγγελματίες η ύπαρξη λαθρεμπορίου και παρεμπορίου εν μέδω οικονομικής κρίσης»

«Η νομοθεσία πρέπει να εφαρμόζεται για να προστατεύονται οι πολίτες και οι καταστηματάρχες, οι οποίοι άλλωστε δεν χρωστούν σε τίποτε για να πληρώνουν αυτοί τη ζημιά», σημειώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Όπως επισημαίνει το ΕΕΘ, «ειδικότερα όσον αφορά τους επαγγελματίες μέσα στην οικονομική κρίση, η ύπαρξη του παρεμπορίου και του λαθρεμπορίου και μάλιστα τόσο απροκάλυπτα και ανέλεγκτα είναι ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα».

«Περαιτέρω απώλεια ακόμα και των ήδη λίγοστών εσόδων των επιχειρήσεων»

«Προσβάλλει την οικονομική και επαγγελματική τους αυτοτέλεια και διώχνει τους πελάτες από τα καταστήματα τους με επιπλέον συνέπεια και την απώλεια των λιγοστών εσόδων τους», τονίζει στη μηνυτήρια αναφορά ο πρόεδρος του ΕΕΘ, κ. Μιχάλης Ζορπίδης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ