Ενισχύεται το πρόγραμμα σίτισης «Δεκατιανό στο Σχολείο» από τη Lidl

Ενισχύεται το πρόγραμμα σίτισης «Δεκατιανό στο Σχολείο» από τη Lidl

Η Lidl Hellas στήριξε το 2017 τη δράση «Δεκατιανό στο Σχολείο» των υπουργείων Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που αναπτύχθηκε με σκοπό την παροχή και διανομή υγιεινών δεκατιανών γευμάτων σε μαθητές δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της Αττικής.

Κριτήρια επιλογής των σχολικών μονάδων αποτέλεσαν η έλλειψη κυλικείου εντός του σχολικού συγκροτήματος και πρόσφατα στατιστικά στοιχεία των προγραμμάτων της Ανθρωπιστικής Κρίσης, που αποτυπώνουν τις κοινωνικές και οικονομικές δυσχέρειες ανά γεωγραφική περιοχή.

Στα 367.000 Ευρώ το συνολικό κόστος της ενέργειας

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Lidl Hellas διένειμε τη σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε (Οκτώβριο 2016-Ιούνιο 2017) 240.000 παστέλια και 226.000 συσκευασίες «Κριτσινάκια Χρυσός Μύλος» σε 72 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για τη σίτιση 12.000 μαθητών. Το συνολικό κόστος της ενέργειας ανήλθε σε περισσότερα από 367.000 Ευρώ.

«Στη Lidl Hellas δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα διατροφικής ασφάλειας, διατηρώντας αυστηρά πρότυπα ποιοτικών ελέγχων και στηρίζοντας, ως συνεργάτες μας, επιλεγμένους Έλληνες προμηθευτές, απ? όλη την Ελλάδα. Στόχος μας ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας: να τους δίνουμε την ελπίδα, τη χαρά και την ικανοποίηση ότι στις δύσκολες στιγμές τους δεν είναι μόνοι. Είμαστε κοντά τους, είμαστε πολλοί και η καρδιά μας χτυπά μαζί με τη δική τους» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ