Καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για το 2016 η Pfizer Hellas

Στην εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα αναδείχτηκε για μια ακόμη χρονιά η Pfizer Hellas. Συγκεκριμένα η εταιρεία κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία.

Καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για το 2016 η Pfizer Hellas

Στην εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα αναδείχτηκε για μια ακόμη χρονιά η Pfizer Hellas. Συγκεκριμένα η εταιρεία κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία των επιχειρήσεων με πάνω από 250 εργαζόμενους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του Great Place to Work Institute Hellas, η Pfizer Hellas κατατάσσεται για τρίτη χρονιά μεταξύ των κορυφαίων της λίστας, καθώς στις αντίστοιχες έρευνες τα έτη 2015 και 2014 είχε λάβει την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα.

«Η ανάδειξη της Pfizer Hellas ως το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον είναι εξαιρετική τιμή για όλους μας, καθώς αποτελεί αναγνώριση της δύναμης της εταιρικής μας κουλτούρας ενώ παράλληλα ενισχύει τη δέσμευσή μας να συνεισφέρουμε στη βελτίωση της Υγείας στην Ελλάδα και να είμαστε η καλύτερη επιλογή για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας. Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τους ανθρώπους μας και την κουλτούρα που έχουμε δημιουργήσει μαζί», δήλωσε ο κ. Sage.

Η έρευνα Best Work Places διεξάγεται για 15η χρονιά από τον οργανισμό Great Place to Work Institute Hellas και την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School, ενώ στη φετινή έρευνα συμμετείχαν συνολικά 64 εταιρείες, διαφόρων μεγεθών και από ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για το 2016 η Pfizer Hellas

Η επιλογή και η κατάταξη των εταιρειών διενεργείται μέσα από δύο άξονες αξιολόγησης:

 • Τις ανώνυμες και εμπιστευτικές απαντήσεις των εργαζομένων κάθε εταιρείας σε ένα ειδικά μελετημένο ερωτηματολόγιο 58 ερωτήσεων.
 • Τις πολιτικές και πρακτικές της διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας που καταγράφονται και αναλύονται με αποδεικτικά στοιχεία σε 2 ειδικά σχεδιασμένα ερωτηματολόγια.

Η ερευνητική διαδικασία εξετάζει και αξιολογεί 5 βασικούς παραμέτρους του εργασιακού περιβάλλοντος, που είναι η αξιοπιστία της διοίκησης, ο σεβασμός προς τους εργαζομένους, το αίσθημα δικαιοσύνης που υπάρχει στην εταιρεία, η υπερηφάνεια που νιώθουν οι εργαζόμενοι και η συντροφικότητα που αναπτύσσεται.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ