Περισσότερες από 90 ελληνικές εξαγωγικές στη διεθνή έκθεση PLMA 2017

Περισσότερες από 1.000 επιχειρηματικές συναντήσεις ελληνικών εξαγωγικών εταιρειών με ξένους επιχειρηματίες

ΕΣΠΑ: Από 8 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για το «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ»

Με περισσότερες από 90 εταιρείες εκπροσωπήθηκε η Ελλάδα στο εθνικό περίπτερο που οργάνωσε ο Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου) στην 32η Διεθνή Έκθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (Private Label) PLMA 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 17 Μαΐου 2017 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Περισσότερες από 1.000 επιχειρηματικές συναντήσεις

Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από εταιρείες, που παράγουν τόσο τρόφιμα και ποτά, όσο και άλλα δημοφιλή προϊόντα στην κατηγορία του Private Label. Στη φετινή έκθεση, στο εθνικό περίπτερο που οργάνωσε ο Enterprise Greece, φιλοξενήθηκαν σε τριακόσια εξήντα τετραγωνικά μέτρα (360m2) 25 εξαγωγικές επιχειρήσεις, κυρίως του κλάδου των τροφίμων και ποτών, οι οποίες παρουσίασαν εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα διατροφής.

Το ενδιαφέρον των ξένων επισκεπτών για τα ελληνικά τρόφιμα ήταν πολύ μεγάλο, συντελώντας στο να πραγματοποιηθούν περισσότερες από 1.000 επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων εξαγωγέων και των επισκεπτών-επαγγελματιών, πολλές από τις οποίες δημιουργούν προοπτικές για περαιτέρω διείσδυση των ελληνικών προϊόντων και αύξηση των μεριδίων τους στα ράφια των μεγαλύτερων λιανέμπορων στον κόσμο.

Η ταυτότητα της PLMA

Η PLMA είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη παγκοσμίως Διεθνής Έκθεση στον τομέα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας παρουσιάζοντας ότι πιο καινοτόμο έχει να επιδείξει ο εν λόγω τομέας. Λόγω της υψηλής της σπουδαιότητας, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε ένα ευρύ φάσμα υποψηφίων πελατών, στο οποίο συγκαταλέγονται οι σημαντικότεροι λιανέμποροι, εισαγωγείς, εκπρόσωποι αλυσίδων Super Markets και Discount Super Markets, χονδρέμποροι κ.λ.π από Ευρώπη, Νότια και Βόρεια Αμερική, Ασία και Αφρική.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ