Ασφαλή ταξίδια το Πάσχα με τη Renault

Renault

Mε το Πάσχα να είναι προ των πυλών και τον καιρό να δείχνει το καλοκαιρινό του πρόσωπο, οι εκδρομείς ετοιμάζουν βαλίτσες για τις γιορτινές τους αποδράσεις. Είναι όμως το αυτοκίνητό μας στην κατάσταση που πρέπει και έχει συντηρηθεί σωστά, ώστε να μπορεί να μας οδηγήσει με ασφάλεια στον προορισμό μας; Η Renault με το πρόγραμμα Renault Total Care έχει την απάντηση!

Βασικός πυλώνας της οδικής ασφάλειας η συντήρηση των αυτοκινήτων

Η Renault έχοντας αναπτύξει μια σειρά προγραμμάτων σε σχέση με την οδική ασφάλεια, εφαρμόζει ένα πλάνο ενεργειών ώστε να γίνουν οι μετακινήσεις με το αυτοκίνητο ασφαλέστερες. Βασικός πυλώνας αυτής της προσπάθειας είναι και οι πρωτοβουλίες για τη σωστή συντήρηση των αυτοκινήτων.

Πέρα από την ανάπτυξη τεχνολογιών για την εξασφάλιση μέγιστης δυνατής ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας στα μοντέλα της, η Renault αναπτύσσει σειρά πολυεπίπεδων δράσεων. Σημαντικό μέρος των δράσεων αυτών εστιάζει και στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, η  Renault εστιάζει και στη σωστή ενημέρωση των οδηγών για τη συντήρηση του αυτοκινήτου τους. Στόχος της να τους προσφέρει τα μέγιστα επίπεδα ασφάλειας, για την αποφυγή ή μείωση των επιπτώσεων από ένα τροχαίο ατύχημα.

Μέσω του προγράμματος Renault Total Care, όλοι οι κάτοχοι Renault μπορούν να ενημερωθούν για τη συνολική κατάσταση του οχήματος τους. Αλλά και για όλα εκείνα τα στοιχεία που επιδρούν άμεσα στον τομέα της ασφάλειας. Είτε αυτό αφορά σε αναλώσιμα υλικά (π.χ. ελαστικά, υαλοκαθαριστήρες, υλικά τριβής φρένων, κτλ.). Είτε σε πιο δομικά μηχανικά μέρη.

Renault Total Care

Παράλληλα με την λεπτομερή ενημέρωση, μέσω του προγράμματος Renault Total Care οι κάτοχοι Renault απολαμβάνουν προνομιακές τιμές. Συγκεκριμένα, από 58 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. σε εργασία και ανταλλακτικά για εργασίες συντήρησης ή επισκευής του οχήματος τους.

Τέλος, δεδομένης και της αύξησης του μέσου όρου ηλικίας των αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, η Renault πρωτοπορεί. Με το Total Care 5+ δίνει τη δυνατότητα σε όσους έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητα με ηλικία μεγαλύτερη των 5 ετών, να απολαμβάνουν ειδικές τιμές και προνόμια. Στόχος της να διατηρούν με το μικρότερο δυνατό κόστος το αυτοκίνητο τους σε άψογη λειτουργική κατάσταση για πολλά χρόνια!

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ