Τη μεταβίβαση των μετοχών στον Σαββίδη επιβεβαίωσε το Mega

Τη μεταβίβαση των μετοχών στον Σαββίδη επιβεβαίωσε το Mega

Στην επιβεβαίωση της μεταβίβασης του 19,63% των μετοχών της στην εταιρεία Dimera Media Investments LTD, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, προχώρησε η Τηλέτυπος Α.Ε..

Το συγκεκριμένο ποσοστό αντιστοιχεί σε 19.791.879 μετοχές, οι οποίες μέχρι πρότινος τελούσαν υπό τον έλεγχο της Πήγασος Εκδοτικής.

Χθες, ο Φώτης Μπόμπολας, ιδιοκτήτης της Πήγασος, δήλωσε πως η απόφαση για τη διάθεση του εν λόγω ποσοστού στον κ. Σαββίδη, αποτελεί μία «αμιγώς επιχειρηματική συμφωνία, χωρίς πολιτικές προεκτάσεις».

Η πλήρης ανακοίνωση της Τηλέτυπος Α.Ε.

Η Τηλέτυπος Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 24.5.2017 η κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία Dimera Media Investments LTD γνωστοποίησε στην εταιρεία την απόκτηση 19.791.879 μετοχών της Τηλέτυπος Α.Ε. με δικαίωμα ισαρίθμων ψήφων, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 19,63% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Τα δικαιώματα ψήφου Dimera Media Investments LTD φέρονται να κατέχονται άμεσα στο σύνολό τους από την κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία Dimera LTD.

Τα δικαιώματα ψήφου Dimera LTD φέρονται να κατέχονται άμεσα κατά ποσοστό 86,21% από την κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία Belterra Holdings LTD, κατά ποσοστό 12,55% από τον κ. Νίκο Σαββίδη του Ιωάννη και κατά ποσοστό 1,24% από τον κ. Γεώργη Σαββίδη του Ιωάννη.

Τα δικαιώματα ψήφου της Belterra Holdings φέρονται να κατέχονται άμεσα κατά ποσοστό 91% από τον κ. Νίκο Σαββίδη του Ιωάννη και κατά ποσοστό 9% από την κα Κυριακή Σαββίδη (ή Σαββίδου) του Γεωργίου.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ