Μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιουλίου η ψηφοφορία για τα Startupper Awards

Μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιουλίου η ψηφοφορία για τα Startupper Awards

Μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιουλίου παρατείνεται η ψηφοφορία για τη 2η διοργάνωση των Startupper Awards, ενώ την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής τους στα κεντρικά γραφεία της Interamerican.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα Startupper Awards αποτελούν τα μοναδικά βραβεία που παρέχουν τη δυνατότητα στο ελληνικό οικοσύστημα να ψηφίσει τις Startup εταιρείες και τις πρωτοβουλίες που αξίζει να βραβευτούν. Λειτουργώντας ως ένας ανεξάρτητος φορέας, τα Startupper Awards έχουν ως ρόλο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καλύτερες Startup εταιρείες στην Ελλάδα.

Η ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη, γίνεται βάσει τεσσάρων κατηγοριών, κάθε μία από τις οποίες θα αναδείξει έναν νικητή:

Scaleup Startup: Η κατηγορία αυτή πρόκειταν να επιβραβεύσει  όλες εκείνες τις Startup εταιρείες που βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξής τους.

Mature Startups: Στη συγκεκριμένη κατηγορία συμμετέχουν και θα βραβευτούν Startup εταιρείες που βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης, έχοντας λάβει ήδη την πρώτη χρηματοδότησή τους.

Early Stage Startups: Διαφοροποιήθηκε ως κατηγορία, για να επιβραβεύσει τις εταιρείες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα υλοποίησης της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους.

Δομές και πρωτοβουλίες: Η συγκεκριμένη αποτελεί ειδική κατηγορία που έχει ως στόχο να επιβραβεύσει την καλύτερη πρωτοβουλία στο οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα.

Ψηφίστε την αγαπημένη σας Startup ΕΔΩ

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ