Επιστρέφει στη φυλακή μετά την εγχείρηση Bypass ο Τσοχατζόπουλος

Δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει την εγγύηση των 200 χιλ. ευρώ ο πρώην υπουργός

Επιστρέφει στη φυλακή μετά την εγχείρηση Bypass ο Τσοχατζόπουλος

Στις φυλακές Κορυδαλλού επιστρέφει σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά το εξιτήριο που πήρε από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, έπειτα από εγχείρηση Bypass στην οποία υποβλήθηκε.

Δε συγκέντρωσε τις 200 χιλ. της εγγύησης και επιστρέφει στον Κορυδαλλό

Να σημειώσουμε ότι, ο καταδικασμένος πρώην υπουργός και η οικείοι του δεν κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενο για την εγγυοδοσία ποσό των 200 χιλ. ευρώ. Το άνωθεν ποσό του είχε επιβληθεί από το Πενταμελές Εφετείο ως απαιτούμενη χρηματική εγγύηση για την αποφυλάκισή του. Ως εκ τούτου, ο πρώην υπουργός πρέπει να γυρίσει στο κελί του.

Ειδικότερα, οι δικαστικές αρχές, κάνοντας δεκτή την 5η κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης του πρώην υπουργού, επέβαλε στον Άκη Τσοχατζόπουλο απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση χρήσης εναέριων και πλωτών μέσων, παράδοση διαβατηρίου, διαμονή σε γνωστή διεύθυνση κλπ.

Μείωση της εγγυοδοσίας θα ζητήσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Να υπενθυμίσουμε πως η συγκεκριμένη αίτηση αποφυλάκισης είχε γίνει δεκτή έπειτα από την επίκληση σοβαρών λόγων υγείας, προκειμένου ο κ. Τσοχατζόπουλος να υποβληθή σε επέμβαση Bypass.

Να τονίσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεράσπισή του Άκη Τσοχατζόπουλου θα προσφύγει εκ νέου στη δικαιοσύνη, με το αίτημα της μείωσης της χρηματικής εγγύησης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ