Τσοχατζόπουλος: Στο Ιπποκράτειο μετά από εγχείρηση στην καρδιά

Η ανακοίνωση των θεραπόντων για τη μετεγχειρητική του κατάσταση

Τσοχατζόπουλος

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο νοσηλεύεται φρουρούμενος από τις 17 Μαρτίου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς η μετεγχειρητική του πορεία -υπεβλήθη σε τριπλή στεφανιαία παράκαμψη- χαρακτηρίστηκε από αργή ανάνηψη, λόγω της μεγάλης αδυναμίας του.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει ο διευθυντής του Β΄ καρδιοχειρουργικού τμήματος του νοσοκομείου, ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος, 78 ετών, εισήχθη στο «Ιπποκράτειο», στις 17 Μαρτίου, με διάγνωση νόσου στελέχους, στεφανιαία νόσο 3 αγγείων, διακομιζόμενος από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Την Τρίτη, 22 Μαρτίου, υπεβλήθη σε τριπλή στεφανιαία παράκαμψη.

«Η ανάνηψη ήταν ικανοποιητική και εξήλθε της Μονάδας Εντατικής δύο ημέρες μετά την επέμβαση. Ο ασθενής νοσηλεύεται φρουρούμενος σε θάλαμο του 7ου ορόφου του νοσοκομείου».

Αργή η μετεγχειρητική του ανάνηψη

Σημειώνεται ότι «η μετεγχειρητική του πορεία χαρακτηρίστηκε από αργή ανάνηψη λόγω της μεγάλης αδυναμίας του (χαμηλές λευκωματίνες ορού, παρατεταμένη ακινησία, βαρύτητα επέμβασης).

Ο ασθενής κινητοποιήθηκε, έλαβε αναπνευστική φυσιοθεραπεία και κινησιοθεραπεία και ταυτόχρονη επίβλεψη και ειδική φροντίδα ενός ανοικτού έλκους (άτονο έλκος) στο δεξί έσω σφυρό λόγω φλεβικής ανεπάρκειας.

Παραμένει για διάστημα ολίγων ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί η ενδονοσοκομειακή νοσηλεία του».

Να σημειώσουμε ότι ο ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα παραμείνει στη φυλακή καθώς παρά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου για την απελευθέρωση του, δε διαθέτει την εγγύηση 200.000 ευρώ που του επέβαλε το δικαστήριο.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ