Διπλασιασμό των επιτρεπόμενων χαρακτήρων ανά μήνυμα εξετάζει το Twitter

Διπλασιασμό των επιτρεπόμενων χαρακτήρων ανά μήνυμα εξετάζει το Twitter

Την αύξηση των επιτρεπόμενων χαρακτήρων ανά μήνυμα από 140 σε 280 εξετάζει το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC.

Σε αναζήτηση διεξόδου για την προσέλκυση του ενδιαφέροντος των χρηστών

Όπως αναφέρει σχετικά το Twitter σε ανάρτησή του, το υπάρχον όριο των χαρακτήρων αποτελεί «σημαντική αιτία απογοήτευσης» για πολλούς χρήστες. Η ανάπτυξη της εταιρείας έχει σημειώσει το τελευταίο διάστημα επιβράδυνση και πολλοί ειδικοί εικάζουν ότι αυτή η κίνηση θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος για να τραβήξει εκ νέου το ενδιαφέρον των χρηστών.

«Προσπαθώντας να συμπτύξεις τις σκέψεις σου σε ένα tweet – όλοι το έχουμε περάσει και είναι βάσανο», έγραψε σε ανάρτησή της η διευθύντρια προϊόντων του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Αλίζα Ρόσεν. Εξάλλου, όπως η ίδια σημείωσε, το μεγαλύτερο όριο των χαρακτήρων δοκιμάστηκε στην ιαπωνική, κινέζικη και κορεάτικη γλώσσα, οι οποίες μπορούν να μεταφέρουν περισσότερες έννοιες σε έναν και μόνο χαρακτήρα.

«Καταλαβαίνουμε ότι επειδή πολλοί χρήστες κάνουν tweets εδώ και πολλά χρόνια, μπορεί να υπάρχει συναισθηματικός δέσιμο με τους 140 χαρακτήρες – το βίωσα και εγώ», δήλωσε η κ. Αλίζα Ρόσεν, ενώ πρόσθεσε ότι «όταν το δοκιμάσαμε διαπιστώσαμε τη δύναμη που μπορεί να έχει και ερωτευτήκαμε αυτό το νέο, ακόμα σύντομο, περιορισμό».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ