Χριστοφιλοπούλου: Στόχος της κυβέρνησης η ισοπέδωση μέσω φτωχοποίησης

Χριστοφιλοπούλου: Στόχος της κυβέρνησης η ισοπέδωση μέσω φτωχοποίησης

«Η κυβέρνηση δημεύει πια απροκάλυπτα το εισόδημα του πιο παραγωγικού τμήματος της οικονομίας», επισημαίνει, σε σχετική ανακοίνωσή της, η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Υγείας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου,  με αφορμή την αναδρομική εισφορά που θα κληθούν να πληρώσουν ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι για το εφάπαξ και το επικουρικό τους ταμείο.

«Στόχος της κυβέρνησης, η κοινωνική ισοπέδωση μέσω της φτωχοποίησης», σύμφωνα με την Ε. Χριστοφιλοπούλου, που προσθέτει:

«Πριν καλά-καλά συνέλθουν από τα χαράτσια της εφορίας 250.000 επιστήμονες και ελεύθεροι επαγγελματίες καλούνται από τον Σεπτέμβρη να δώσουν αναδρομικά επιπλέον 11% του εισοδήματός τους για πρόσθετες ασφαλιστικές εισφορές (επικούρησης και εφάπαξ)».

Εύη Χριστοδουλοπούλου: Ο μύθος των ελαφρύνσεων και των «χαμογελαστών προσώπων έχει καταρρεύσει

Επιπλέον, η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση επιτίθεται με το τσουνάμι κατασχέσεων ακόμη και για οφειλές κάτω από 5.000 €. Ο μύθος των ελαφρύνσεων και των «χαμογελαστών προσώπων» έχει καταρρεύσει. Όλοι, πλέον, συνειδητοποιούν και την ανικανότητα και την αναλγησία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ