Η Αλίσα Μιλάνο και ο Τζόνι Ντεπ καταστράφηκαν οικονομικά και κατηγορούν τους πρώην διευθυντές οικονομικών τους

Ο Τζόνι Ντεπ και η Αλίσα Μιλάνο κατηγορούν τους πρώην οικονομικούς τους διευθυντές για καταστροφή των οικονομικών τους μέσα από αλόγιστα έξοδα.

johny-depp-alyssa

Η ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο κατηγορεί τον πρώην οικονομικό διευθυντή των οικονομικών της για κακοδιαχείριση και υπαίτιο για την οικονομική καταστροφή της.

Ο λογιστής Κένεθ Χέλι κατηγορείται ότι πλαστογραφούσε την υπογραφή της, πώς καθυστερούσε να πληρώσει λογαριασμούς και φόρους και ότι επένδυε σε επιχειρήσεις στις οποίες ήταν επίσης επενδυτής, χωρίς να έχει αποκαλύψει ποτέ ότι υφίστατο αυτή η σύγκρουση συμφερόντων.

Οι πράξεις του σύμφωνα με την αγωγή οδήγησαν την Αλίσα Μιλάνο και τον σύζυγό της Ντέιβιντ Μπουγκλιάρι με χρέη εκατομμυρίων και κατεστραμμένη πιστοληπτική ικανότητα.

Γι αυτό το λόγο ζητούν ως αποζημίωση από τον Χέλι 10 εκατ. δολάρια.

Ερωτηθείς από αμερικανικά μέσα ο Χέλι αρνήθηκε να συζητήσει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, αλλά δήλωσε: «Η περίπτωση μοιάζει με την υπόθεση Τζόνι Ντεπ. Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα».

Ο Τζόνι Ντεπ κατηγορεί επίσης τον πρώην οικονομικό του διευθυντή για καταστροφή των οικονομικών του μέσα από αλόγιστα έξοδα και μέσω αγωγής απαιτεί 25 εκατομμύρια δολάρια.

«Αναμενόμενη η υπερασπιστική του γραμμή» ανταπάντησαν οι δικηγόροι της Μιλάνο.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ