Μαθηματικές διακοπές για παιδιά δημοτικού

Την 9η μαθηματική κατασκήνωση διοργανώνει στο Γραμματικό η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία

Μαθηματικές διακοπές για παιδιά δημοτικού

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) ανακοίνωσε ότι διοργανώνει στο Γραμματικό Αττικής την 9η Μαθηματική κατασκήνωση για παιδιά των τριών τελευταίων τάξεων του δημοτικού.

Επτά μέρες μαθηματικές διακοπές

Οι απόφοιτοι των Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων του δημοτικού θα έχουν ευκαιρία να περάσουν επτά ημέρες λαμβάνοντας μέρος σε διασκεδαστικές δραστηριότητες, που προωθούν την καλλιέργεια της μαθηματικής σκέψης. Η κατασκήνωση θα λειτουργήσει από την 1η Ιουλίου έως τις 8 Ιουλίου. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 330 ευρώ ανά μαθητή.

Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο στη Λεπτοκαρυά

Επίσης η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία θα διοργανώσει το 11ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο στη Λεπτοκαρυά Πιερίας για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου σε δύο περιόδους. Η πρώτη περίοδος θα ξεκινήσει την Κυριακή 16 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 22 Ιουλίου, ενώ η δεύτερη θα ξεκινήσει το Σάββατο 22 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 28 Ιουλίου.

Και σε αυτή την περίπτωση, γνώση και ψυχαγωγία θα συνδυαστούν μέσα από μαθήματα που θα κάνουν έμπειροι δάσκαλοι και καθηγητές μαθηματικών. Τα μαθήματα τελούν υπό την επιστημονική εποπτεία της ΕΜΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ