Πρόθεση συνεργασίας μεταξύ των εταιριών Siemens και Adidas

Η συνεργασία αυτή πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες για τη δημιουργία νέων προϊόντων, τα οποία θα είναι πιο στενά συνδεδεμένα με τους καταναλωτές.

synergasia

Προβλέπεται συνεργασία μεταξύ της εταιρίας Siemens και της εταιρίας Adidas, με σκοπό την παραγωγή αθλητικών ειδών με την βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα, οι δύο εταιρείες θα εργαστούν με στόχο να προάγουν την ψηφιοποίηση του SpeedFactory της Adidas, για την ανάπτυξη μιας γρήγορης, διαφανής και εξατομικευμένης παραγωγής.

Η συνεργασία αυτή πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες για τη δημιουργία νέων προϊόντων, τα οποία θα είναι πιο στενά συνδεδεμένα με τους καταναλωτές, ώστε αυτά να ταιριάζουν και να ανταποκρίνονται στις λειτουργικές τους ανάγκες.

Στόχος είναι η συγχώνευση του εικονικού και του πραγματικού κόσμου, η οποία θα συμβάλει στη μείωση του χρόνου διάθεσης των προϊόντων στην αγορά, ενώ παράλληλα θα βελτιώσει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της παραγωγής.

Αναφερόμενος στη συνεργασία των δύο εταιρειών, ο Γκερντ Μανζ, αντιπρόεδρος τεχνολογικής καινοτομίας της Adidas, δήλωσε ότι με την ψηφιοποίηση της αλυσίδας αξίας, παρέχεται η δυνατότητα ταχύτερης εφαρμογής των νέων τεχνολογικών καινοτομιών, ενώ γίνεται πιο αποτελεσματική και διαφανή η χρήση των διαθέσιμων πόρων.

«Η κοινωνική τάση για μεγαλύτερη εξατομίκευση σε συνδυασμό με νέες τεχνολογίες ικανές να εκπληρώσουν αυτές τις προσδοκίες, θα αλλάξουν μόνιμα πολλές παραγωγικές διαδικασίες», δήλωσε από την πλευρά του ο Κλάους Χέλμρικ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Siemens.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ