Σπουδαίες τραγουδίστριες ενώνουν τα μοναδικά ταλέντα τους

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, έχουν βάλει ως στόχο να μαγέψουν το κοινό.

tragoudistries

Το καλοκαίρι έρχεται με νέες εκπλήξεις , καθώς οι τρείς «μεγάλες κυρίες» του ελληνικού τραγουδιού ενώνουν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους.

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία μαζί στη σκηνή

Τρείς από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, έχουν βάλει ως στόχο να μαγέψουν το κοινό που θα έχει την ευκαιρία, να τις απολαύσει σε τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, που τραγουδιούνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού.

Οι τρεις τους έδωσαν, χθες, συνέντευξη Τύπου για να γιορτάσουν τη συνεργασία τους μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας και χαράς.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρινέλλα να ξεδιπλώνει μία άλλη πλευρά της προσωπικότητάς της, κάνοντας αστεία και παίζοντας με τις λέξεις και τις έννοιες.

«Πάντα ήμουν η δεύτερη, έκανα συνέχεια δεύτερη φωνή, καλά που τραγούδησα και μόνη και έκανα και την πρώτη» είπε η Μαρινέλλα, εξηγώντας τον… ρόλο της σε αυτή τη συνεργασία, τονίζοντας ότι «θέλω να είμαι η τρίτη φωνή που θα κουμπώνει αυτές τις δύο μεγάλες φωνές».

Δεν έκρυψε πως νιώθει συγκίνηση, τρακ και ανυπομονησία για να ξεκινήσει η συνεργασία της με την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία «δύο κορίτσια που θαυμάζω, δύο κυρίες με το Kάπα κεφαλαίο», όπως είπε.

«Πάντα λάτρευα την Ελένη και θεωρώ τη Γλυκερία μεγάλο ταλέντο, ακούραστη τραγουδίστρια, κάνει το τραγούδι ό,τι θέλει, το πάει όπου θέλει. Με το που θα την κοιτάξω και με κοιτάξει, ξέρει να μπει στη νότα μου και αλλάξουμε φωνές χωρίς να το έχουμε πει από πριν. Καταλαβαίνετε λοιπόν τη συγκίνησή μου που θα τραγουδήσω μαζί τους. Τη μεγάλη τιμή το να είμαι ο τρίτος κρίκος. Περιμένω την ώρα και τη στιγμή να ξεκινήσουμε», τόνισε.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ