Είσοδος της «ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας

Είσοδος της «ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας

Tην είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας επισημοποιήσε η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ “σφράγισε” , καθώς έλαβε άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας 350 MW για διάρκεια 20 ετών από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ).

Ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας

Όπως ανακοινώθηκε, η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ κάνει το πρώτο βήμα προς τη νέα μορφή της εταιρείας, αφού θα παρέχει πλέον ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας, προσφέροντας συνδυαστικά προϊόντα και υπηρεσίες ρεύματος και φυσικού αερίου. Έτσι η εταιρεία θα καλύπτει όλες τις ενεργειακές ανάγκες των καταναλωτών, τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ είναι ήδη ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων, έχοντας επιτύχει διείσδυση 56% του φυσικού αερίου στις περιοχές που εξυπηρετεί.

Κάλυψη ενεργειακών αναγκών για θέρμανση και ζεστό νερό σε πάνω από 340.000 νοικοκυριά και περισσότερες από 8.000 επιχειρήσεις

Η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες για θέρμανση και ζεστό νερό σε περισσότερα από 340.000 νοικοκυριά και πάνω από 8.000 επιχειρήσεις, αποτελώντας, σε αριθμό συνδέσεων, (μετά τη ΔΕΗ) το μεγαλύτερο πάροχο ενέργειας στη χώρα. Από τις συνδέσεις της ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 95% αφορά ατομικές αυτόνομες θερμάνσεις, έχοντας χτίσει με αμεσότητα, συνέπεια και συνέχεια μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ