Την ελεύθερη μετακίνηση στη Βρετανία καταργεί η Τερέζα Μέι

Εκτός ενιαίας αγοράς και Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου το Ηνωμένο Βασίλειο

Την ελεύθερη μετακίνηση στη Βρετανία καταργεί η Τερέζα Μέι

Δεσμεύσεις για την κατάργηση της ελεύθερης μετακίνησης πολιτών της ΕΕ προς τη Βρετανία θα λάβει η βρετανή πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα της η εφημερίδα Daily Mail.

Εκτός ενιαίας αγοράς και Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου η Βρετανία

Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές του Συντηρητικού Κόμματος, που η εφημερίδα δεν κατανομάζει, η βρετανίδα πρωθυπουργός στο μανιφέστο της για τις εκλογές θα δεσμευτεί ότι η χώρα της κατά το Brexit θα αποσυρθεί επίσης από την ενιαία αγορά της ΕΕ, αλλά και από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Να υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη, η Μέι αιφνιδίασε τους πολιτικούς συμμάχους και αντιπάλους της αλλά και τις αγορές όταν πρότεινε πρόωρες εκλογές για τις 8 Ιουνίου.

Προβάδισμα 24% έναντι των Εργατικών για το κόμμα της Τερέζα Μέι

Εξάλλου, στην πλέον πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε από την ανακοίνωση των πρόωρων εκλογών στη Βρετανία που ανήγγειλε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, το Συντηρητικό Κόμμα προηγείται με 48%, ακολουθούμενο από το Εργατικό Κόμμα με 24%, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times, που επικαλείται στοιχεία της διαδικτυακής πλατφόρμας δημοσκοπήσεων YouGov.

Πριν τις εκλογές που προγραμματίστηκαν για τις 8 Ιουνίου, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δίνουν 12% στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, 7% στο Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), και σε διάφορους άλλους το υπόλοιπο 9%, σύμφωνα με την εφημερίδα.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ