ΕΕΘ: Θετική η αποτίμηση των επιχειρηματιών για την 82η ΔΕΘ

ΕΕΘ: Θετική η αποτίμηση των επιχειρηματιών για την 82η ΔΕΘ

Θετικό πρόσημο, όσον αφορά στις πωλήσεις και τις επιχειρηματικές συνεργασίες που πέτυχαν, βάζουν περίπου 7 στους 10 επιχειρηματίες, εκθέτες-μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), βάσει των στοιχέων που καταγράφονται σε σχετική δημοσκόπηση για λογαριασμό του Επιμελητηρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έρευνα οι εκθέτες σε ποσοστό 89% βρήκαν την επισκεψιμότητα της 82ης ΔΕΘ (σ.σ. πάνω από 263.000 άτομα) «καλή», «πολύ καλή» ή «εξαιρετική». Ενώ δηλώνουν ικανοποιημένοι στο σύνολό τους από τις υπηρεσίες που τους παρείχε το ίδιο το Επιμελητήριο, χαρακτηρίζοντας τις «καλές», «πολύ καλές» ή «εξαιρετικές».

Μιχάλης Ζορμπίδης: Ικανοποίηση γιατί βοηθήσαμε σημαντικά τα μέλη του ΕΕΘ

«Τα νούμερα αυτά δικαιώνουν την απόφαση της διοίκησής μας να διοργανώσει και φέτος την ενιαία συμμετοχή των μελών μας, σε κοινό εκθεσιακό χώρο, αφού οι ίδιοι οι εκθέτες την περιγράφουν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο. Είμαι ικανοποιημένος, γιατί η έρευνα αυτή αποδεικνύει ότι βοηθήσαμε σημαντικά τα μέλη μας, κάτι που αποτελεί πάντα στόχο» τόνισε ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ