Εβδομάδα ελληνοβρετανικής καινοτομίας και επιχειρηματικών ευκαιριών

Εβδομάδα ελληνοβρετανικής καινοτομίας και επιχειρηματικών ευκαιριών

Εβδομάδα καινοτομίας οργανώνουν η βρετανική πρεσβεία και το British Council, για πρώτη φορά στην Αθήνα, από 13 έως 16 Ιουνίου.

Καινοτομία-ελληνοβρετανική συνεργασία-επιχειρηματικές ευκαιρίες

Πρόκειται για τρεις εκδηλώσεις, σε τρία σημεία της πόλης, όπου εννέα συνεργαζόμενοι φορείς και περισσότεροι από τριάντα ομιλητές θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η βρετανική καινοτομία, αλλά και χαρακτηριστικά παραδείγματα ελληνο-βρετανικής συνεργασίας και επιχειρηματικών ευκαιριών στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης.

Το κοινό θα έχει μια μοναδική ευκαιρία να ακούσει προσωπικές ιστορίες καινοτομίας και έμπνευσης από Έλληνες και Βρετανούς επιχειρηματίες και πρωτοπόρους επιστήμονες και να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις στην έρευνα και τεχνολογία.

Η Εβδομάδα Καινοτομίας τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας και υποστηρίζεται από τη Vodafone, το Ίδρυμα Vodafone και την AstraZeneca.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, με ελεύθερη είσοδο και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Innovathens, τη Catapult Systems και SciCo.

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στα Αγγλικά. Πληροφορίες και πρόγραμμα εδώ.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ