Λεπέν: «Δημοψήφισμα υπέρ της Γαλλίας οι εκλογές»

«Ο Μακρόν θα διαλύσει τη χώρα»

Λεπέν: «Δημοψήφισμα υπέρ της Γαλλίας οι εκλογές»

«Δημοψήφισμα υπέρ ή κατά της Γαλλίας» αποτελεί ο 2ος γύρος των προεδρικών εκλογών της 7ης Μαΐου. Αυτά δήλωσε η ακροδεξιά υποψήφιος για την γαλλική προεδρία, Μαρίν Λεπέν.

Η παγκοσμιοποίηση στο στόχαστρο της Λεπέν

Κατά την διάρκεια επίσκεψής της στην Νίκαια, στην νοτιοανατολική Γαλλία, η Λεπέν χαρακτήρισε τον εαυτό της υποστηρίκτρια του «οικονομικού πατριωτισμού» και δήλωσε πως επιθυμεί «να επαναφέρει τα σύνορα της Γαλλίας», και να «τιθασεύσει την παγκοσμιοποίηση».

Κατηγόρησε τον αντίπαλό της κεντρώο Εμανουέλ Μακρόν ότι επιθυμεί να μετατρέψει την χώρα σε «έναν χώρο συναλλαγών».

Λεπέν: «Δημοψήφισμα υπέρ της Γαλλίας οι εκλογές»

Δημοψήφισμα υπέρ της Γαλλίας οι εκλογές της 7ης Μαΐου

«Αυτές οι προεδρικές εκλογές είναι ένα δημοψήφισμα υπέρ ή κατά της Γαλλία. Σας καλώ να επιλέξετε την Γαλλία, όχι τον κύριο Μακρόν, το σχέδιο του οποίου είναι η διάλυση της Γαλλίας», δήλωσε η Λεπέν ενώπιον περίπου 4.000 οπαδών, σύμφωνα με δημοσίευμα του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, που αναμεταδίδει το αντίστοιχο Αθηναϊκό.

Λεπέν: «Δημοψήφισμα υπέρ της Γαλλίας οι εκλογές»

Στις 7 Μαΐου η Λεπέν και ο Μακρόν θα βρεθούν αντιμέτωποι στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών με όλες τις δημοσκοπήσεις μέχρι στιγμής να προβλέπουν νικητή τον κεντρώο, ανεξάρτητο υποψήφιο.

«Η παγκοσμιοποίηση είναι εδώ. Δεν θα το αρνηθώ. Θέλω να την τιθασεύσω. . . δημιουργώντας τις συνθήκες για την Γαλλία να την αξιοποιήσει όσο καλύτερα γίνεται», τόνισε η ακροδεξιά υποψήφια.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ