Τράπεζα Πειραιώς: Συμφωνία Συμβολαιακής Μελισσοκομίας με την ΜΕΛΙΝΤΑ ΕΠΕ

Οι θετικές εξελίξεις στην οικονομία σταδιακά και στην τραπεζική αγορά

Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει δυναμικά μέσω του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας την προσπάθεια ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας και τη στήριξη του γεωργικού εισοδήματος σε όλη την παραγωγική διαδικασία. Ειδικότερα, η Τράπεζα προχώρησε σε μία νέα συμφωνία Συμβολαιακής  Μελισσοκομίας με την εταιρεία ΜΕΛΙΝΤΑ ΕΠΕ, με στόχο την ενίσχυση της παραγωγής ελληνικού μελιού.

ΜΕΛΙΝΤΑ ΕΠΕ

Η εταιρεία ΜΕΛΙΝΤΑ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2001 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στον τομέα της τυποποίησης και εμπορίας μελιού. Απασχολεί 20 άτομα προσωπικό και επεξεργάζεται ετησίως 8.000 τόνους μελιού. Μέχρι σήμερα έχει επιδείξει μία επιτυχημένη παρουσία στον κλάδο, η οποία χαρακτηρίζεται από αυξανόμενες πωλήσεις αλλά και σταθερές σχέσεις με πελάτες και προμηθευτές.

Αρχικά η δραστηριότητα της εταιρείας ήταν κυρίως εξαγωγική, σταδιακά, όμως, διείσδυσε και στην εγχώρια αγορά, στην οποία κατευθύνεται πλέον το 65% των πωλήσεών της. Στο εγχώριο πελατολόγιό της συγκαταλέγονται μεγάλες αλυσίδες supermarket (Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης, Lidl κ.ά.) στις οποίες διαθέτει τα προϊόντα της, είτε με τη δική της επωνυμία είτε με τη μορφή private label, μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες (Φάγε, Μεβγάλ, ΚριΚρι), η χαλβαδοποιία «Αφοί Χαΐτογλου» και άλλες εμπορικές επιχειρήσεις. Στο εξωτερικό απευθύνεται κυρίως στις αγορές της Ευρώπης (όπως Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Ολλανδία κ.λπ.), της Αμερικής και του Καναδά, με βασικότερους πελάτες τις αλυσίδες διεθνούς φήμης όπως Lidl, Neto, Aldi κ.ά.

Το πρόγραμμα Συμβολαιακής Μελισσοκομίας της Τράπεζας Πειραιώς

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Μελισσοκομίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη την έγκαιρη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.

Η νέα αυτή συμφωνία Συμβολαιακής αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και πιστοποιεί τη σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς, για την υποστήριξη του αγροτικού επιχειρείν και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ