ΣΕΤΕ: Κίνδυνος δυσφήμισης απ’ την απεργία στους αρχαιολογικούς χώρους

ΣΕΤΕ: Κίνδυνος δυσφήμισης απ' την απεργία στους αρχαιολογικούς χώρους

Τη μέριμνα της πολιτείας ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στους αρχαιολογικούς χώρους, από την απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού, για τις 29 και 30 Ιουλίου 2017, στο σύνολο των αρχαιολογικών χώρων της Αττικής, ζητά σε επιστολή του ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος προς την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού και με κοινοποίηση προς την υπουργό Τουρισμού.

Γιάννης Ρέτσος: Το πολιτιστικό απόθεμα της Ελλάδας είναι από τα σημαντικότερα τουριστικά ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα

Το πολιτιστικό απόθεμα της Ελλάδας, τονίζει ο κ. Ρέτσος, «αποτελεί παγκόσμια κληρονομιά και ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Ειδικότερα για την Αττική και την πόλη της Αθήνας, οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία αποτελούν έναν από τους βασικότερους λόγους επιλογής ταξιδιού. Μάλιστα, για πολλούς από αυτούς τους ταξιδιώτες, η επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής είναι στόχος ζωής, αφού δεν θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ξανά παρόμοιο ταξίδι. Για να μην δημιουργηθούν συνθήκες αρνητικής φήμης για ολόκληρη τη χώρα, ιδίως κατά τη διάρκεια της κορυφής της τουριστικής περιόδου, παρακαλούμε να μεριμνήσετε ώστε να βρεθεί η κατάλληλη λύση η οποία θα αναιρέσει την απόφαση για την επικείμενη απεργία και οι αρχαιολογικοί χώροι θα λειτουργήσουν κανονικά».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ