ΕΞΘ: Σε θετική κατεύθυνση η επανεκκίνηση του Τουριστικού Οργανισμού Θεσσαλονίκης

Στα ύψη τα ενοίκια στη Θεσασαλονίκη λόγω βραχυχρόνιας μίσθωσης

Ικανοποιημένη εμφανίζεται, τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης (ΕΞΘ), αναφορικά με τη διαφαινόμενη αλλαγή πλεύσης του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Νομού Θεσσαλονίκης προς μια πιο τεχνοκρατική κι επαγγελματική κατεύθυνση. Μια κατεύθυνση που να συμβάλλει καθοριστικά στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προφίλ της περιοχής και στην ταυτόχρονη προώθηση της Θεσσαλονίκης εν συνόλω, ως ελκυστικού προορισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και στους τουριστικούς επισκέπτες από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίσει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης του ΟΤΘ – στην οποία συμμετείχε και η ΕΞΘ – διαπιστώθηκε η πρόθεση υποστήριξης του παραπάνω σκοπού, τόσο από πλευράς του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, όσο και από σχετική επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης.

Καταλυτική η παρουσία Τζιτζικώστα

Η ΕΞΘ χαιρετίζει την καταλυτική παρουσία του κ. Τζιτζικώστα στη Γ.Σ. του ΟΤΘ και τη συμβολή του στο να επανέλθουν οι απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να δρομολογηθεί η νέα κατάσταση με μια πιο τεχνοκρατική δομή και με την ενεργό συμμετοχή επαγγελματιών στην υλοποίηση του μάρκετινγκ και των αντίστοιχων δράσεων. Η ΕΞΘ θεωρεί πολύ χρήσιμη και τη συνδρομή του κ. Μπουτάρη στην αναδιοργάνωση του Οργανισμού, ώστε να επιτευχθεί καλύτερος συντονισμός των ενεργειών σε ένα ενιαίο πλάνο, με τη συμβολή επαγγελματιών στην προβολή της πόλης και της περιοχής, στοχεύοντας στην καρδιά του προβλήματος.

Η ΕΞΘ ευελπιστεί ότι οι πρωτοβουλίες σύντομα θα πιάσουν τόπο, με συνένωση όλων των δυνάμεων της Θεσσαλονίκης και με συμμετοχή και άλλων φορέων που σχετίζονται με τον τουρισμό, οι οποίες αναμένεται να προσδώσουν μεγαλύτερη δυναμική στο όλο εγχείρημα.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ